Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΡΟΥΣΙ: Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος απάντά.......δείτε

Δελτίο Τύπου

Μαρούσι, 31/01/2019

Με μεγάλη προσοχή  διαβάσαμε την απάντηση της κ. Χαλιώτη, σε σχέση με την επίσκεψή μας στην περιοχή της Νέας Λέσβου και την αναφορά της στα όσα έχει πράξει
τα 30 χρόνια της Προεδρίας της στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής.

Τα ερωτήματα που γεννώνται από την απάντηση της κ. Χαλιώτη  είναι τα εξής:

 από πότε οι Εξωραϊστικοί - Πολιτιστικοί Σύλλογοι  απαντούν για τα έργα που θα έπρεπε να έχει πράξει ένας Δήμος; (την ανάγκη των οποίων μας επισήμαναν οι κάτοικοι της περιοχής που συζητήσαμε – προφανώς γείτονες της κας Χαλιώτη)  Και από πότε οι Εξωραϊστικοί - Πολιτιστικοί Σύλλογοι ασχολούνται τόσο εμφανώς με την προάσπιση της εικόνας του εκάστοτε Δημάρχου ή απαντούν στην όποια κριτική προς τον Δήμο;

            Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε την κ. Χαλιώτη που συμφώνησε σχεδόν με το σύνολο των όσων καταγράψαμε.

Είναι γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε, τα όσα συμπλήρωσε στο κείμενό της, για την βοήθεια που έχει παράσχει ο Σύλλογος του οποίου είναι Πρόεδρος, σε σχέση με την προστασία του πρασίνου και την αντιμετώπιση της βαμβακίασης.

Εάν υποθέσουμε ότι η περιοχή είχε αυτή την εικόνα μετά από έκτακτες και έντονες καιρικές συνθήκες, θα συμπληρώσουμε ότι οι Δήμοι και οι υπηρεσίες τους είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται κοντά στους πολίτες ακριβώς κάτω από αυτές τις έκτακτες συνθήκες.

Για το ΚΑΠΗ και τον Ιερό Ναό που δεν έχουν προχωρήσει, επίσης την ευχαριστούμε που συμφωνεί μαζί μας.

Όσο για το πολεοδομικό σχέδιο στο οποίο έχει ενταχθεί η περιοχή, αυτό δεν το αμφισβήτησε κανείς, αλλά επίσης αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα και σωστή δόμηση ή τελικά την εξάλειψη των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Νέας Λέσβου. 

Είναι ευχής έργον οι τοπικοί Σύλλογοι να στέκονται ενεργά αρωγοί στην προσπάθεια των Δήμων χωρίς βέβαια να θυσιάζουν την αξία τους σε εκλογικές σκοπιμότητες και ισορροπίες.

Ευχόμαστε η κ. Χαλιώτη να συνεχίσει το σημαντικό έργο της στον Σύλλογο  και να είναι βεβαία ότι μόνο αδιάβαστοι δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε οι πολίτες της πόλης μας. 


Γραφείο Τύπου υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου

    Γιάννη Νικολαράκου




Υπεύθυνος Γραφείου: Σαντοριναίος Σπύρος
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8069156, 6909121655


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις