Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Βόμβα» Καμμένου: Εγώ έστειλα τον Φωκά για γκαζόζα στη Βουλή

Συγκεκριμένα ο κύριος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της
Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ

Αναφερόμενος στο περιστατικό με την γκαζόζα και τον Αριστείδη Φωκά ο Πάνος Καμμένος είπε πως ήταν δική του απόφαση να στείλει τον βουλευτή για αναψυκτικό προκειμένου να δημιουργηθεί η αναστάτωση στην ψηφοφορία.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «εγώ είπα στον βουλευτή μου να πάει για γκαζόζα. Για να καταλάβουν τι θα πει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ»!

Συγκεκριμένα ο κύριος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» και μένω με τρεις υπουργούς».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο. Θα ξαναπάμε για γκαζόζα».

Οι περίεργες ιδέες στελεχών ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μίλησε και για τις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος. Οι ΑΝΕΛ περιόριζαν «τις περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ». Χαρακτηριστικό παράδειγμα είπε ήταν μια απόφαση που του ήρθε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του αναπληρωτή υπουργού «πως τον έλεγαν, Ήμερο;» (εννοώντας τον Κώστα Ήσυχο) να ονομάσουμε στρατόπεδο στη Μακεδονία «στρατόπεδο Σαράφη». Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα διέλυε το στράτευμα. Μετά έρχονταν διάφοροι ΣΥΡΙΖΑιοι για να περάσουν νομοσχέδια για τους στρατιώτες που δεν θέλουν να φέρουν όπλα, τους αρνητές».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις