Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Eντυσαν αστυνομικό τον υπουργό Αποστόλου (KAI ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ, ΦΥΓΕΙ...) για να τον φυγαδεύσουν από την Κομοτηνή..

Την είδηση μετέδωσαν αργά το βράδι της Τετάρτης τοπικά ΜΜΕ

Aπίστευτη κατάντια.
Έντυσαν τον υπουργό Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου αστυνομικό για να μπορέσουν να τον φυγαδεύσουν από τους εξοργισμένους αγρότες της Κομοτηνής. Την είδηση μετέδωσαν αργά το βράδι της Τετάρτης τοπικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την πληροφορία, την οποία επιβεβαιώνουν κάποιοι αγρότες που είναι παρόντες,  επιχειρήθηκε η φυγάδευση του υπουργού, ο οποίος ήταν ντυμένος αστυνομικός! Κάποιοι αγρότες ωστόσο τον αναγνώρισαν, με αποτέλεσμα να τον πάρουν με τα αυγά και να υπάρξει ένταση. Τελικά αναγκάστηκε ο υπουργός  να επιστρέψει στο κτίριο.
Ο υπουργός απεγκλωβίστηκε στην συνέχεια μετά από 12ωρη “κράτηση” με την σύμφωνη γνώμη των αγροτών.
Το κατά τον Αποστόλου βιογραφικό του>
Γεννήθηκε στους Παπάδες Εύβοιας και ζει στη Χαλκίδα. Σύζυγός του είναι η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ και έχουν δύο κόρες, την Έλενα, δικηγόρο και τη Μαρία, φιλόλογο. Σπούδασε Δασολογία και εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα.
Διετέλεσε, βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου την περίοδο 1996-2000, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ από το 2004 έως το 2010 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 1998 ως σήμερα.
Ως βουλευτής ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα, έχοντας την αναγνώριση όλων, ακόμα και των κοινοβουλευτικών συντακτών, ως ένας από τους παραγωγικότερους βουλευτές τόσο στο νομοθετικό έργο όσο και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Παράλληλα ήταν συνεχώς παρών στους χώρους γέννησης των προβλημάτων σε κάθε γωνιά της Εύβοιας αλλά και όλης της χώρας.
Ως μέλος της Π.Γ. είχε το συντονισμό των θεμάτων Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του κόμματος και κατόπιν των θεμάτων Οικολογίας , Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής.
Μετά τη λήξη της βουλευτικής του θητείας συνέχισε να υπερασπίζεται σειρά κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων, και βρέθηκε δίπλα στους αγρότες, τους εργάτες, τους επαγγελματίες και γενικά στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα τους.
Με την πλούσια αρθρογραφία του τόσο στα κεντρικά (Ελευθεροτυπία, Αυγή και Κόσμος του Επενδυτή) όσο και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέδειξε πολλά ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής.
Σε μια εποχή που η πολιτική που ασκήθηκε οδήγησε την Ελλάδα σε αδιέξοδο και τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε μέγιστη κακουχία, ο Βαγγέλης Αποστόλου απευθύνεται στους πολίτες της Εύβοιας να του δώσουν θεσμική δυνατότητα ώστε να υπερασπιστεί τα προβλήματα του τόπου και όχι μόνο, με τη γνωστή σε όλους υπευθυνότητα του.
12472689_10153833537839153_7518487522676028200_n

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις