Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

NEA TΩΡΑ - EKTAKTO - ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ Αύριο το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου που θα κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνηση - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Ραγδαίες αναμένονται να είναι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα όσον αφορά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την παραμονή του Πάνου Καμμένου στην κυβέρνηση μετά και την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια την Παρασκευή το βράδυ.




Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησαν και  όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ συμφώνησαν να συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Δευτέρας. Λίγη ώρα αργότερα όμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο και τον κάλεσε αύριο στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου για να πραγματοποιήσουν το εξ’ αναβολής τετ α τετ από την περασμένη Παρασκευή.

Στην συνάντηση αναμένεται να συζητήσουν τους «όρους» του επικείμενου διαζυγίου, αλλά και τα επόμενα βήματα μετά την αποχώρηση ( όπως όλα δείχνουν) του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

Το μπαλάκι των τελικών αποφάσεων αναφορικά με τον τρόπο που θα προχωρήσει το κυβερνητικό καραβάνι και την τελική λύση που θα δώσει στην εμπλοκή με τους ΑΝΕΛ, πλέον βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τους όρους για «βελούδινο» διαζύγιο που προσφέρει ο Πάνος Καμμένος, ο πρωθυπουργός διατηρεί ζωντανά όλα τα σενάρια με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να αποκλείσει κατάθεση πρότασης ψήφου εμπιστοσύνης την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μετά την αποτυχημένη απόπειρα «δολοφονίας» της συγκυβέρνησης εμφανίζεται μετανιωμένος και προχωρώντας σε μια ακόμα εντυπωσιακή αναδίπλωση δηλώνει πως δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του.

Όμως, το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει μέσω διαρροών πως είναι ο Αλέξης Τσίπρας που έχει απολέσει πλέον την εμπιστοσύνη του από τον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Το περιβάλλον του πρωθυπουργού διατηρεί ισχυρές επιφυλάξεις για το αν ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει στην νέα του θέση και δεν θα επιχειρήσει νέα αναδίπλωση. Την ίδια ώρα συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης εισηγούνται στον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε επίδειξη δύναμης και να δείξει ότι το κυβερνητικό καραβάνι έχει τις ψήφους για να προχωρήσει και χωρίς τον Πάνο Καμμένο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις