Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η “Εστία” καταγράφει την εκρηκτική άνοδο: “Από την Λαμία και πάνω η Xρυσή Aυγή είναι διψήφια!”

Ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης επανήλθε με σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Εστία» σχετικά με την δημιουργία τρίτου πόλου στην πολιτική σκηνή της Χώρας, επιχειρηματολογώντας πως αυτός υπάρχει και εκφράζεται αποκλειστικά από την Χρυσή Αυγή.

 

Μάλιστα στο κεντρικό άρθρο της ιστορικής εφημερίδας αποκαλύπτει και στοιχεία για την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Από την Λαμία και πάνω η Χρυσή Αυγή είναι διψήφια!».

Στο άρθρο «Οι ρυθμιστές τής αυτοδυναμίας» ο κ. Κοττάκης σημειώνει:

«Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου σε σημείωμά μου υπό τον τίτλο «Διπολισμός ή τριπολισμός;» και πάντως πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων έγραψα αναφερόμενος στους «άστεγους» του εκλογικού σώματος:

«Και τώρα, με την «κατάργηση» των μνημονίων και την εγκατάλειψη των κομμάτων που ψήφιζαν οι πολίτες, αυτοί έχουν μείνει «ανεκπροσώπητοι» […] το νέο αντιμνημόνιο γι αυτούς είναι τα θέματα ταυτότητας.

Προσοχή! Όχι μόνο το Μακεδονικό, τα θέματα ταυτότητας. Οτιδήποτε ακουμπά η παρούσα Κυβέρνηση σε εθνικά Θέματα (Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, ελληνοτουρκικά), την Θρησκεία (αναθεώρηση τού Συντάγματος —’Εκκλησία, ιερείς), Θέματα οικογένειας (κατάργηση πολυτεκνικών επιδομάτων, σύμφωνο συμβίωσης, δημογραφικό), την παράδοση (απαγόρευση τραγουδιού «Μακεδονία Ξακουστή», προστασία ελληνικής γλώσσας). […]

 Αυτό το μπλοκ πού εγώ ονομάζω αφανή τρίτο πόλο, αιωρείται αυτήν την στιγμή».

Την επομένη ημέρα ακριβώς γνωστός για το… θάρρος του συνάδελφος εγκρίτου εφημερίδας του συντηρητικού χώρου, χωρίς να τολμήσει να με κατονομάσει, περίπου με κατήγγειλε με σημείωμά του ως… «ύποπτων κινήτρων», επειδή προειδοποίησα για τον κίνδυνο του τριπολισμού.

Θα ήθελα να γνωρίζω σε ποιο σπήλαιο κρύβεται σήμερα ο αγαπητός συνάδελφος μετά την πρόσφατη δημοσκόπηση τής Metron Analysis, η οποία δίδει σχεδόν διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή και συνολική άνοδο 5% των λεγόμενων «αντισυστημικών δυνάμεων» σε όλη την επικράτεια.

Θα ήθελα να ξέρω σε ποιο σπήλαιο κρύβεται μετά και τις νεώτερες δημοσκοπήσεις που δείχνουν -η «Εστία» προδημοσιεύει σήμερα πληροφορίες γι’ αυτές- σύμφωνα με τις οποίες πρώτον το 23% των Ελλήνων ασπάζεται τις απόψεις Σαλβίνι…. και (όπως μου ελέχθη) «από την Λαμία και πάνω η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές είναι διψήφια».

Το άρθρο καταλήγει μάλιστα με νουθεσίες προς τον Δένδια και το ξεμπρόστιασμα της φιλελεύθερης πολιτικής του από το χειροκρότημα του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας: «

Έχω όμως αξίωση από τις κορυφές και τους κορυφαίους να το κάνουν. Για τις κορυφές, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ειδικώς, είμαι απολύτως βέβαιος. Για τους κορυφαίους, όμως, έχω μερικές αμφιβολίες.

Ειδικώς από εκείνους πού δεν κατανοούν ότι τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ προς την πτέρυγα της ΝΔ είναι ακατανόητα για τον τρίτο πόλο και συνιστούν χορηγό επικοινωνίας των άκρων«

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να χειροκροτά την ΝΔ για να αφυπνίζονται οι Έλληνες πολίτες. Είναι πασιφανές πως συλλήβδην το «συνταγματικό τόξο» ξεπούλησε την Μακεδονία μας και απέναντι σε αυτούς στέκεται μοναχά η Χρυσή Αυγή!

Για αυτό και ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο από την Λαμία και πάνω, αλλά σε ολόκληρη την επικράτεια θα δώσει την δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να ανατρέψει την προδοσία και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις