Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Φρίκη: Ακέφαλα πτώματα ξεβράστηκαν σε παραλίες της Ταϊλάνδης

Τα πτώματα βρέθηκαν χωρίς ρούχα σε μακρινή απόσταση το ένα από το άλλο με την αστυνομία να πιστεύει ότι οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους

Σκηνές τρόμου και φρίκης εκτυλίχθηκαν στα μάτια δεκάδων τουριστών στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang της Ταϊλάνδης, περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη Πατάγια.


Ντόπιοι και τουρίστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα όταν ξαφνικά βρήκαν στην παραλία δύο ακέφαλα πτώματα ενώ λίγο πιο πέρα βρισκόταν το κεφάλι μίας γυναίκας, τα οποία είχε μεταφέρει το ρεύμα της θάλασσας, προφανώς από το σημείο που έγινε το έγκλημα.

Το ένα πτώμα ανήκε σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, αποκεφαλισμένο και χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο άντρας πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα. Στο σώμα του είχε τρία τατουάζ που έγραφαν μηνύματα στα αγγλικά, το δέρμα του ωστόσο ήταν μαύρο.

Το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στην παραλία Rayong , ανήκε επίσης σε άντρα και Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και σύμφωνα με τον ιατροδιακαστή, είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.

Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες, ενώ το έστειλαν στο νοσοκομείο για αυτοψία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις