Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Μάνα έπεσε σε ποτάμι και πνίγηκε επειδή η αρραβωνιαστικιά του γιου της ήταν κοντή και δεν το άντεξε

Αφότου είδαν το σώμα της γυναίκας, ο συγκλονισμένος σύζυγος και ο γιος της πήδηξαν στο ποτάμι προκειμένου να την σώσουν...

Μια μητέρα στην Κίνα αυτοκτόνησε επειδή η αρραβωνιαστικιά του γιου της ήταν πολύ κοντή. Το πτώμα της 47χρονης γυναίκας βρέθηκε στις 17 Νοεμβρίου σε ποταμό στην κομητεία Ningling της επαρχίας Henan.
Αφότου είδαν το σώμα της γυναίκας, ο συγκλονισμένος σύζυγος και ο γιος της πήδηξαν στο ποτάμι προκειμένου να την σώσουν. Οι δύο άντρες ανασύρθηκαν αμέσως από την αστυνομία.
Προηγούμενες αναφορές έδειξαν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε γιατί δε μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα ακριβά δώρα, τα οποία ζητούσε η αρραβωνιαστικιά γιου της, με βάση την People’s Daily.
Ο αξιωματικός της αστυνομίας Du Chuanfeng ισχυρίστηκε ότι η αρραβωνιαστικιά του γιου της είχε ζητήσει από τα μελλοντικά της πεθερικά να της αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο, ωστόσο οι άνθρωποι δεν είχαν αρκετά χρήματα προκειμένου να υλοποιήσουν τις επιθυμίες της.

Εντούτοις, άλλες αναφορές δείχνουν μια άλλη εκδοχή της ιστορίας.
Σε μια δημοσίευσή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αρχές ανέφεραν πως η μητέρα αυτοκτόνησε γιατί ήταν δυσαρεστημένη με το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της.
Στην δήλωση σημειώνονταν τα εξής: “Η αποθανούσα, η κυρία Lin, ήταν αντίθετη με τον αρραβώνα του γιου της.”
“Η σύντροφος του γιου της κατάγεται από την ίδια πόλη με την οικογένεια. Η κα Lin δεν ήθελε τη σύντροφο του γιου της, ισχυριζόμενη ότι ήταν πολύ κοντή.”
“Απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.”
Και τελικά το έκανε πέφτοντας ξαφνικά στο ποτάμι μαζί με το σκούτερ της.
Ο σύζυγος της γυναίκας, ο κ. Gao, και ο γιος της δεν έχουν κάνει ακόμα καμία δήλωση.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις