Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Στα μαλακά ο ιερέας που πιάστηκε με την ερωμένη του σε ερωτική φωλιά στην Πάφο

Στα ιερά του καθήκοντα επιστρέφει ιερέας εντός Απριλίου, σύμφωνα με κατά πλειοψηφία απόφαση του Συνοδικού Δικαστηρίου. Ο ιερέας βρισκόταν σε αργία επειδή συνευρισκόταν ερωτικά με γυναίκα σε διαμέρισμα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», ο ιερέας είχε τεθεί σε αργία από τον Μητροπολίτη Πάφου, μετά που τον εντόπισε με την ερωμένη του, κατόπιν καταγγελίας πολίτη ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την αρραβωνιαστικιά του.

Το Συνοδικό Δικαστήριο αποφάσισε να τον θέσει σε τριετή αργία, στην οποία προσμετρήθηκαν τα χρόνια που ήταν ήδη σε αργία. Ως εκ τούτου, αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του τους επόμενους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Τον Μητροπολίτη είχε ειδοποιήσει ο αρραβωνιαστικός της ερωμένης του και μετέβησαν μαζί στην ερωτική φωλιά του ζεύγους, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο του ιερέα απέξω. Τότε ο Μητροπολίτης τηλεφώνησε στον ιερέα και του ζήτησε να βγει έξω, κάτι που τον ανάγκασε να παραδεχθεί τη σχέση του με την 32χρονη.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ:

Παρατράγουδα με ιερέα στην Πάφο – Τον τσάκωσαν με παράνομη σχέση σε «κρυψώνα»

Πονοκέφαλο στην Μητρόπολη προκαλεί η εξωσυζυγική σχέση ιερέα στην Πάφο, νυμφευμένου και πατέρα  παιδιών, τον οποίον «τσάκωσαν» στην ερωτική φωλιά του με την 32χρονη νεαρή με την οποία διατηρεί παράνομη σχέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τον ιερέα «κάρφωσε» ο αρραβωνιαστικός της 32χρονης από την Πάφο μετά από κάποιο καιρό που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ανακάλυψε μέχρι την κρυψώνα τους. Έτσι ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Πάφου ο οποίος «ανέλαβε δράση».

Ο αρραβωνιαστικός της 32χρονης και ο Μητροπολίτης πήγαν στην περιοχή όπου βρίσκεται η κρυψώνα του παράνομου ζευγαριού και με την άφιξη τους είδαν το όχημα του ιερέα έξω από το διαμέρισμα, το οποίο ενοικίασε για αυτό τον σκοπό ο ιερέας.

Τότε ο Μητροπολίτης τηλεφώνησε στον ιερέα και του ζήτησε να βγει έξω, πράγμα το οποίο έκανε ο ιερέας μη έχοντας άλλη επιλογή και παραδέχθηκε στον Μητροπολίτη ότι διατηρεί παράνομη σχέση με την 32χρονη.

Η Ιερά Σύνοδος αναμένεται να εξετάσει το θέμα και να αποφασίσει εάν θα τον «ξυρίσει»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις