Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τιτανικός έγινε θυσία από τους Rothschilds για να δημιουργηθεί η Fed; – Νέα στοιχεία στην επιφάνεια

Το αβύθιστο καράβι βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι δημιουργώντας μία σειρά από θεωρίες συνωμοσίας. Την αλήθεια κανείς δεν θα την μάθει και ποτέ…


Μία θεωρία συνωμοσίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Federal Reserve, της γνωστής και ως Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter δείχνει 3 άνδρες επιβάτες του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.
Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχή που πέθαναν στο ναυάγιο του Τιτανικού.
Η τραγική ιστορία των τριών αρχών αρχίζει να μπερδεύεται και να περνά στην σφαίρα της συνωμοσίας, όταν κάτω από τα τρία ονόματα αναφέρεται πως οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed με την Κεντρική Αμερικανική Τράπεζα, να ανοίγει τελικά το 1913, ένα χρόνο μετά τον χαμό τους το 1912.

Σύμφωνα με έρευνα του Bussiness Insider στο διαδίκτυο, σε διάφορα σάιτ φιλοξενείται η έκδοση εκείνη της ιστορίας, που εμπλέκει το ναυάγιο με την δημιουργία της Fed.
Mάλιστα σε βίντεο στο YouTube σημειώνεται η ύπαρξη βιβλίου, το οποίο, όπως σημειώνεται, δημοσιεύτηκε 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, όμως περιέγραφε ακριβώς την καταστροφή.
Σύμφωνα με το βίντεο, έως τον Απρίλιο του 1912 όλες οι αντίθετες πλευρές στην δημιουργία της Fed είχαν «εξαφανιστεί» ενώ τον Δεκέμβριο του 1913 γεννήθηκε η Federal Reserve.
Άλλη θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει το Τάγμα των Ιησουιτών με την βύθιση του Τιτανικού, ενώ άλλη αναφέρει ότι ο J.P. Morgan, κανόνισε να είναι πάνω στο πλοίο οι τρεις άνδρες, ο χαμός των οποίων, όπως υποστηρίζει η θεωρία, οδήγησε στην δημιουργία της Fed.
Ο Morgan, το όνομα του οποίου πήρε η διάσημη έως τις μέρες μας τράπεζα που ίδρυσε, κατείχε την International Mercantile Marine, η οποία είχε την White Star Line, η οποία με την σειρά της κατείχε τον Τιτανικό.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις