Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Η Σπυροπούλου πιο σEξι από ποτέ: Το quote του Μπουκόφσκι και τα σEξιστικά σχόλια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μια ιδιαιτέρως σέξι φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά, μάλλον, δεν περίμενε τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτησή της.

Εκείνη δηλαδή ίσως όχι, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες δόσεις ακραίου πουριτανισμού σε αυτή τη χώρα.
Στη φωτογραφία εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα και χαμογελώντας πλατιά, σε μία πόζα πάνω στο κρεβάτι της και με τη λεζάντα "Find what you LOVE and let it Kill You" του ιδιόρρυθμου αλλά και σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα και ποιητή Τσαρλς Μπουκόφσκι να τη συνοδεύει.
Στο συγκεκριμένο καρέ η Κωνσταντίνα είναι πολύ όμορφη και γεμάτη νάζι, ωστόσο πράγματι, το quote που διάλεξε να γράψει στη φωτογραφία της, δεν είναι και τόσο ταιριαστό. Παρόλα αυτά, τα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτησή της, δεν είχαν ουδεμία σχέση με το παραπάνω οξύμωρο, αλλά με την πόζα καθεαυτή στη φωτογραφία. Και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα εδώ.
Άκρως σεξιστικά, απολύτως προσβλητικά και εντελώς μισογύνικα σχόλια, που θεωρούν την πόζα της "χυδαία και προκλητική". Τα σχόλια προέρχονται κυρίως από άντρες, αλλά δεν έλειψαν και οι γυναίκες που ισχυρίζονται - εμμέσως πλην σαφώς - πως καλώς γράφονται τέτοιες διατυπώσεις, εφόσον η ίδια επέλεξε να ανεβάσει δημόσια αυτή τη φωτογραφία. Που να πόζαρε και με εσώρουχα δηλαδή...
Βρέθηκαν, ωστόσο, και αρκετοί χρήστες που την υποστήριξαν, ενώ κάποιοι άλλοι εστίασαν στα καλλίγραμμα πόδια της, υποστηρίζοντας ότι η φωτογραφία έχει μία δόση φώτοσοπ. Κοινώς, ένα καρέ ήταν ικανό για να προκαλέσει σήμερα ένα μικρό χαμό στο ελληνικό διαδίκτυο και να "ξεμπροστιάσει" και πάλι τη "σκοτεινή" πλευρά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις