Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor Διαρροή: Η Ελλάδα έχει την ψυχολογία στα ύψη καθώς μετά τον πρώτο αυθεντικό στίβο Survivor την περασμένη Τετάρτη έδειξε πως είναι μάλλον πιο καλή από την Τουρκία.
Σε κάθε περίπτωση υπερτερεί σε ταχύτητα και στόχο! Απόψε όμως ποιος θα κερδίσει;

Τραυματίζεται Έλληνας παίκτης

Αρχικά έχουμε ένα αγώνισμα που πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ταχύτητα και ο στόχος! Επομένως, η Ελλάδα δείχνει να έχει ένα σαφές προβάδισμα. Στον αγώνα θα δούμε και το νέο παίκτη της χώρας μας, τον Βασίλη, να τραυματίζεται στον ώμο και θα φανεί στην πορεία αν ο τραυματισμός αυτός είναι σοβαρός ή όχι;

Ποιος κερδίζει σήμερα;
Aπόψε η Ελλάδα θα κάνει ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι και τα καταφέρει να κερδίσει τους Τούρκους και την ασυλία!

Survivor – Χαμός: Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι

Τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι Survivor, δεν πάνε καθόλου καλά και αυτό έχει προκαλέσει πανικό στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει για αυτή την κατάσταση, καθώς και για το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του καναλιού, ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τρόπους για να ανέβουν τα νούμερα. Δεν αποκλείσαμε μάλιστα, το γεγονός να υπάρξουν ίντριγκες και τσακωμοί. 

Ο κακός χαμός στο παιχνίδι

Όπως όλα δείχνουν, μάλλον έφτασαν σε αυτό το επίπεδο στο κανάλι, να προκαλέσουν δηλαδή τους παίκτες, ώστε να υπάρξει ένταση ανάμεσά τους. Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν νέο παίκτη που έχει μπει στην ελληνική ομάδα να κάνει τζαρτζάρισμα σε έναν Τούρκο και αυτός να ζητάει τον λόγο και να πιάνονται στα χέρια κυριολεκτικά. Και δε βλέπουμε μόνο αυτούς να πλακώνονται στο γήπεδο, αλλά και τις δύο ομάδες να έρχονται πολύ κοντά και πολύ επικίνδυνα! Απειλήθηκε με λίγα λόγια γενική σύρραξη στο παιχνίδι!
Οι εικόνες που ακολουθούν και το βίντεο που θα δείτε είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας γι’αυτό που σας γράφουμε! Για τον χαμό που έγινε, δηλαδή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού! Οι δύο ομάδες στο Survivor ανταγωνίζονται για την ασυλία! Η μάχη είναι σκληρή σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, όπου βλέπουμε ακόμη και τραυματισμούς παικτών από την υπερπροσπάθεια.
Αυτός λοιπόν ο φοβερός ανταγωνισμός και η μάχη για την επικράτηση του επάθλου ασυλίας, κάνει τα νεύρα να τεντώνουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο Survivor να φτάνουν να πιαστούν στα χέρια αντίπαλοι παίκτες Έλληνες και Τούρκοι! Δεν ξέρουμε αν αυτό θα ανεβάσει τα νούμερα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης που είναι στο 13,0% έως 14,0%. Πάντως, ότι το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο αυτό πρέπει να θεωρηθεί πλέον δεδομένο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις