Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το «όχι» στο Survivor - Το χρήμα και το ψέμα

Γράφτηκε κατά κόρον στο διαδίκτυο αλλά ειπώθηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση για να μπει στο
ελληνοτουρκικό Survivor!
Ειπώθηκε ότι στον μεγάλο νικητή του πρώτου Survivor τον περίφημο Ντάνο πρότειναν ένα απίθανο πόσο πενταψήφιο μάλιστα για να μπει στο παιχνίδι και έγραψαν μάλιστα ότι του υποσχέθηκαν ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του ελληνοτουρκικού Survivor όπως ακριβώς δηλαδή είχε γίνει και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Τα ακούσατε τα διαβάσατε! Ελάτε λοιπόν τώρα να μάθετε και όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έχει συμβεί μόνο από το Vanda's blog στο youweekly.gr!
Είναι γνωστό και εγώ πρώτη απ’ όλους έγραψα ότι το φετινό Survivor εξελίσσεται σε έναν αληθινό εφιάλτη για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Τους λόγους θα το διαβάσετε αναλυτικά στο παρακάτω link:
Μάλιστα δε σταμάτησα εκεί και ανέλυσα σε πόσο δύσκολη κατάσταση είναι και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος και βρίσκεται αληθινά σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
Είναι αλήθεια επίσης ότι στο Φάληρο στα κεντρικά γραφεία του ΣΚΑΙ και ιδιαιτέρως στην γενική διεύθυνση, στο μεγαλοπρεπές γραφείο της κυρίας Κουτσαφτάκη γίνονται απανωτές οι σκέψεις για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει οδηγήσει το κανάλι ο Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός.
giorgos-aggelopoulos

Από αυτό το σημείο όμως και μέχρι του σημείου να γράφονται τέρατα έχει απόσταση. Πάμε λοιπόν να μάθετε από εμένα τι ακριβώς έχει συμβεί με το Γιώργο Αγγελόπουλο. Με το που έμαθα και διάβασα αυτές τις φήμες περί Αγγελόπουλου και Survivor έκανα το απλό δηλαδή ρεπορτάζ.

Έκανα δύο τηλέφωνα στην παραγωγή του Survivor και ρώτησα αν όντως έχει γίνει τέτοιου είδους πρόταση στον περίφημο Ντάνο και πρώτο νικητή του Survivor! Η απάντηση ήταν καταλυτική και αποστομωτική.
«Μα τώρα πλάκα μας κάνεις; Αστειεύεσαι! Δίνεις σημασία στις βλακείες που γράφονται και λέγονται μόνο και μόνο για τα κλικ. Και εγώ σου λέω ότι τρελαινόμασταν εδώ στο Survivor και στον ΣΚΑΙ και κάναμε πρόταση στο Γιώργο Αγγελόπουλο να μπει στο Survivor με πενταψήφιο νούμερο!Εγώ ρωτάω όμως, γιατί να το κάνουμε;

Θα μας έσωζε δηλαδή πιστεύεις ο Αγγελόπουλος; Θα μας έδινε νούμερα; Μα το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε ένα ελληνοτουρκικό παιχνίδι! Και ο Αγγελόπουλος να έμπαινε τα ίδια νούμερα θα κάναμε. Επίσης ο Γιώργος έχει συμβόλαιο με το «Τατουάζ» το οποίο τελειώνει τον Ιούνιο. Δηλαδή εσύ τι καταλαβαίνεις θα έσπαγε το συμβόλαιο που έχει με ποινικές ρήτρες για να μπει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης και να ξεκινήσει από την αρχή σαν παίκτης;
giorgos-aggelopoulos

Εδώ ο άνθρωπος έχει γίνει ηθοποιός, γράφει βιβλία, δίνει διαλέξεις έχει πάρει έναν άλλο δρόμο! 
Καμιά πρόταση δεν έγινε σε κανέναν Γιώργο Αγγελόπουλο για να μπει σαν παίκτης. Μυθοπλασία 100%»
Με λίγα λόγια άρες μάρες κουκουνάρες η πρόταση για Γιώργο Αγγελόπουλο και Survivor! 
Και φυσικά ο άνθρωπος καμιά πρόταση δεν αρνήθηκε διότι καμιά πρόταση δεν του έγινε. Όλα τ’άλλα είναι στο μυαλό και το στομάχι του κάθε συντάκτη!

Θα πω όμως εγώ ρε παιδιά προσέξτε σας καταλαβαίνω δεν έχετε θέμα να γράψετε μια π@π@ριά όλοι το έχουμε κάνει να έχει όμως μία βάση μη γράφετε ηλιθιότητες!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις