Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ στο φόντο έκτατης σύσκεψης των «53+»

Όπως έγινε γνωστό η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 3.00 μετά το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Με θέμα την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που θα έχει στο επίκεντρό της τις Ευρωεκλογές, συνεδριάζει σήμερα Τρίτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως έγινε γνωστό η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 3.00 μετά το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ξαφνική, μυστική, νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με παρόντα τα… μισά μέλη του υπουργικού και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε αίσθηση αλλά και… εκλογικούς συνειρμούς.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και ολοκληρώθηκε στις 10.30 το βράδυ. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι.

Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θέλησε να αναφερθεί στο περιεχόμενο της συζήτησης.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων που τους… έπιασαν στα πράσσα για τη μάζωξη του μισού υπουργικού συμβουλίου απάντησε γελώντας: «Τώρα είστε υπερβολικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θεανώ Φωτίου: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά»!

Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης είπε επίσης χαμογελαστά: «Εκλογές; Ποιος ασχολείται με τις εκλογές; Ασχολείται κανείς;».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις