Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τρεις μαθητές αγόρασαν λουλούδια και στα 270 κορίτσια του σχολείου τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τρία ρομαντικά αγόρια αποφάσισαν να προσφέρουν από ένα λουλούδι σε κάθε κορίτσι του σχολείου τους για την την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο 8χρονος Tristan Valentine, ο 7χρονος Kyan Rice και ο 6χρονος Lincoln Holmes, αποφάσισαν να συνεργαστούν για να μοιράσουν χαρά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα 270 κορίτσια και τις 70 γυναίκες που δουλεύουν στο σχολείο τους.
Οι μαθητές από το Κάνσας ξόδεψαν εκατοντάδες δολάρια για να αγοράσουν τα λουλούδια, ενώ εξασφάλισαν ότι τα άνθη θα έφταναν για όλες και πως δεν θα έμενε κανένα κορίτσι παραπονεμένο.
Αφότου αγόρασαν εκατοντάδες λουλούδια, οι τρεις μαθητές στάθηκαν στις εισόδους του σχολείου τους και προσέφεραν ένα ροζ λουλούδι σε κάθε κορίτσι και γυναίκα που εισερχόταν στο κτίριο.
Ένα από τα αγόρια, ο Tristan, δήλωσε ότι ήθελε κάθε κορίτσι να «αισθάνεται ξεχωριστό» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
“Δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε αυτή την έκπληξη. Είπα σε μόνο λίγους φίλους μου γι’ αυτήν και τα κορίτσια ήταν πολύ χαρούμενα με τα λουλούδια μας,” είπε ο 8χρονος στο KMBC.
Ο Kyan πρόσθεσε ότι όταν ο φίλος του ο Tristan τον πλησίασε για να του πει για την ιδέα, εκείνος ενθουσιάστηκε κι αποφάσισε να δωρίσει 100 δολάρια από τα χρήματα που είχε μαζέψει ως διαιτητής ποδοσφαίρου για να την εκπληρώσουν.
Όταν το αποφάσισαν, ο Tristan και η μητέρα του βγήκαν για να αγοράσουν λουλούδια μία μέρα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Τα αγόρια έφτασαν στο σχολείο νωρίς το επόμενο πρωί και ξεκίνησαν να προσφέρουν τα λουλούδια στα κορίτσια και τα μέλη του προσωπικού που εισέρχονταν στο σχολείο.
“Συγκινήθηκα μόλις είδα τη γλυκιά χειρονομία τους,” είπε η διευθύντρια του σχολείου, κα  Sarah Guerrero.
“Είμαι περήφανη για τα αγόρια μας, αλλά και για τους γονείς τους που μεγαλώνουν παιδιά με τέτοιες αξίες! Αξίζουν σε όλους τους πολλά συγχαρητήρια!”
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις