Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Αποδοκιμασία την ώρα της ορκωμοσίας - video - Φραστικό επεισόδιο Κουίκ – Δ. Καμμένου στους διαδρόμους της Βουλής - KAMMENOΣ ΣΕ ΚΟΥΙΚ: «Είσαι τομάρι»

Αποδοκιμασία την ώρα της ορκωμοσίας

Υπό τις αποδοκιμασίες του ανεξάρτητου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος πήρε την έδρα του παραιτηθέντος Θανάση Παπαχριστόπουλου.


«Πούλησες τη Μακεδονία, σαν δεν ντρέπεσαι λίγο», φώναξε ο Δημήτρης Καμμένος στον Τέρενς Κουίκ την ώρα της ορκωμοσίας του.Μάλιστα, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών κατά την είσοδο του Τέρενς Κουίκ στη Βουλή, όταν πήγε να χαιρετήσει τον Δημήτρη Καμμένο, όμως εκείνος αρνήθηκε να τον χαιρετήσει, λέγοντάς του: «Μη με πλησιάζεις, φύγε, ντροπή σου, όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου».

Η ένταση συνεχίστηκε λίγο αργότερα, με τον Τέρενς Κουίκ να λέει ειρωνικά «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Καμμένο για τη «διαφήμιση» και εκείνον να απαντά: «Είσαι τομάρι». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τέρενς Κουίκ είπε στον Δημήτρη Καμμένο ότι και εκείνος θα έπρεπε με την ίδια λογική να έχει παραδώσει την έδρα του όταν αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λίγο αργότερα, η ένταση εκτονώθηκε και το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις