Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Η νέα αρρωστημένη μόδα είναι τα ζωντανά μυρμήγκια μέσα σε τεχνητά νύχια και έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Ένα σαλόνι ομορφιάς που υπερηφανεύεται για την προώθηση μιας σειράς από παράξενες δημιουργίες μανικιούρ έχει κάνει αίσθηση με το τελευταίο του λανσάρισμα, στο οποίο δημιουργεί τεχνητά νύχτια γεμάτα με ζωντανά έντομα.

Το Nail Sunny, ένα σαλόνι ομορφιάς με έδρα τη Μόσχα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 1,8 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα – και γρήγορα πολλοί από αυτούς κατηγόρησαν τους ιδιοκτήτες για κακοποίηση, ενώ άλλοι απλώς εξέφρασαν τη φρίκη τους για τα εξωπραγματικά αυτά νύχια.
“Αυτό είναι άρρωστο! Φρικτό! Θα πρέπει να ντρέπεστε,” γράφει ένας χρήστης στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή, παρόλο που οι ιδιοκτήτες επέμεναν ότι “δεν έβλαψαν κανένα ζώο κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης.”
«Αηδιαστικό»: Ρωσικό σαλόνι ομορφιάς Nail Sunny έχει χτυπήσει για τη δημιουργία ενός μανικιούρ που είδε ζωντανά μυρμήγκια παγιδευμένα μέσα σε μακριά σαφή καρφιά
“Γι’ αυτό και μισώ τους ανθρώπους τόσο πολύ,” έγραψε ένας άλλος χρήστης, πριν προσθέσει: “Ντροπή σας. Αυτό είναι κακοποίηση ζώων!”
“Τί στο διάολο τρέχει με σας; Αυτό είναι σαφέστατα κακοποίηση ζώων!”
“Αν και τα μυρμήγκια δεν είχαν πάθει κάτι, ωστόσο εξακολουθούσαν να κακομεταχειρίζονται,” επεσήμανε ένας χρήστης. “Πιστεύετε πως η ιδέα σας είναι εξαιρετική;; Δεν είναι!”
Σφραγισμένο: Στη συνέχεια εφαρμόστηκε ένα λεπτό φύλλο πλαστικού στον πυθμένα των νυχιών για να δημιουργηθεί ένα σωληνοειδές σχήμα που έπειτα τα μυρμήγκια εισήχθησαν σε
“Θα έχετε τα νεκρά μυρμήγκια να ζουν στα νύχια σας για πάνω από εβδομάδες; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα!” έγραψε μία άλλη χρήστης του Ιnstagram.
Ένα άλλο άτομο σημείωσε: “Δεν βλάπτονται τα έντομα μ’ αυτές τις χημικές ουσίες; Είστε αηδιαστικοί!’
Το βίντεο δείχνει τη διαδικασία συλλογής μίας παρτίδας ζωντανών μυρμηγκιών από το έδαφος με τη χρήση μιας λεπτής τσιμπίδας.
Για να ξεκινήσει, η τεχνήτρια νυχιών έβαλε μερικά εκστένσιον στα φυσικά νύχια του μοντέλου, πριν δημιουργήσει ένα σχεδόν σωληνοειδές σχήμα.
Ανατριχιαστικός: Τα μυρμήγκια συλλέχθηκαν από το δάπεδο με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια και στη συνέχεια εξαναγκάστηκαν στην κορυφή των νυχιών (εικόνα), πριν κλείσει το άνοιγμα
Στη συνέχεια, ένα κομμάτι από λεπτό πλαστικό δημιουργεί ένα μικρό άνοιγμα στην κορυφή των νυχιών μέσω του οποίου εισήχθησαν τα μυρμήγκια στα νύχια.
Το τελευταίο βήμα δείχνει τις κορυφές των νυχιών να κλείνουν για να κρατήσουν τα μυρμήγκια παγιδευμένα στο εσωτερικό, με το μοντέλο να τα κρατάει τα νύχια της στο φως για να δείξει τα έντομα που περπατάνε μέσα στο εσωτερικό τους.
“Είστε αηδιαστικοί!” έγραψε ένας χρήστης. “Νομίζετε ότι κάνετε κάτι ωραίο; Θα θέλατε να είστε στη θέση τους;;”
Το τελικό αποτέλεσμα: Το μοντέλο κράτησε το χέρι της για να αναδείξει τα μυρμήγκια που σέρνουν μέσα στα μακρά, σαφή νύχια
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με νύχια κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο.
Ένα άλλο, πιο δημοφιλές βίντεο, δείχνει ένα μοντέλο που στα νύχια της είχε κολλήσει ξυλομπογιές!
Fancy: Ένα πιο δημοφιλές μανικιούρ που δημιουργήθηκε από το σαλόνι είδε μακρύς τόξων μετατραπεί σε χρωματιστά μολύβια που θα μπορούσαν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν για το σχέδιο 
Από το μανικιούρ γεμάτο από μυρμήγκια, αυτό ήταν σίγουρα πιο δημιουργικό και πιο χαρούμενο!
 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ΠΗΓΗ:/www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις