Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ο.Γεροβασίλη: «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα - Σας παρακολουθούμε όλους». ΣΤ' @@ ΜΑΣ, ΟΛΓΑ! (βίντεο)

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook - όπως συνέβη με
τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας - ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».


Όλγα, γιατί έχω την αίσθηση πως ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;;;
Κατά τα λοιπά και όσον αφορά στις απειλές σου, σου απαντώ:
1. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
2. Σε συμβουλεύω να πας σ' αυτό που οργανώνει ο τελευταίος σχολιαστής... 
 3. Μην δείχνεις τόσο έντονα τον πανικό σου, σ' έναν λαό που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΜΝΠΝΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας.


Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».


Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook - όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας - ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».


Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».


Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».


Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».


Δείτε την απάντηση της κυρίας Γεροβασίλη στο 18ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις