Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Το γιόρτασε με... πρόσφυγες στο hot spot της Ριτσώνας ο βουλευτής Του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης (ΦΩΤΟ)

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης απέστειλε δελτίο Τύπου, με το οποίο τονίζει ότι βρέθηκε στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων της Ριτσώνας για να στείλει το μήνυμα του για την Παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων...

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«Η σημερινή ημέρα είναι αφορμή να δηλώσουμε όλοι απερίφραστα ότι στη χώρα μας δεν χωράνε οι διακρίσεις, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία. Σήμερα εδώ, την ίδια ημέρα 21 Μαρτίου πολλοί από τους φιλοξενούμενους μας πρόσφυγες γιορτάζουν τη δική τους ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ενώ για τους Κούρδους είναι επίσης η Ημέρα της Μητέρας, για τον λόγο αυτό στήθηκε μια μεγάλη πολύχρωμη γιορτή που ένωσε τους διαφορετικούς λαούς που συγκατοικούν στη Δομή και φυσικά τους Έλληνες εθελοντές και εργαζόμενους». 

Το δελτίο Τύπου αναφέρει επίσης: 
«Ο κ. Ακριώτης με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στην Κόνιτσα όπου φασίστες επιτέθηκαν σε παιδιά την ώρα που έπαιζαν δήλωσε ότι: «τέτοια φαινόμενα δεν αντιπροσωπεύουν την ελληνική κουλτούρα που έχει υψηλό το αίσθημα το αλληλεγγύης και είναι υποχρέωση του καθενός μας η επαγρύπνηση απέναντι σε τέτοιου είδους τακτικές για να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή και την Δημοκρατία».»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις