Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Κασιδιάρης – Βαρεμένος: Τρικούβερτος καβγάς στη Βουλή (video)

Κόκκινο χτύπησε η ένταση το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την έρευνα, την εκμετάλλευση και τη διαχείριση του γεωθερμικού δυναμικού της χώρας.


Επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου, που προήδρευε εκείνη την ώρα της συνεδρίασης.

«Θα το πληρώσετε. Για το Μάτι θα πάνε στη φυλακή και η Δούρου και ο Τσίπρας και ο Τόσκας και όλοι οι υπεύθυνοι γι’αυτήν την εθνική τραγωδία… Μιλάμε για ένα κράτος μπάχαλο, για ένα κράτος σε απόλυτη αποσύνθεση, αλλά για να είμαι δίκαιος γιατί πρέπει να επιμερίζουμε τις ευθύνες σε όλους, γιατί λέμε ότι πρέπει οι Συριζαίοι να φυλακιστούν για την τραγωδία στο Μάτι, για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα», ισχυρίστηκε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.

«Λοιπόν, τελειώνετε», παρενέβη ο Γ. Βαρεμένος.

«Τελειώνω στον Τελειώνω στον χρόνο που μου αποδίδει ο κανονισμός. Διότι και οι προηγούμενοι ομιλητές είχαν δύο επιπλέον λεπτά”, απάντησε ο Η. Κασιδιάρης.

“Πολύ περισσότερο που αναμένονται δικαστικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικός όταν μιλάτε στη Βουλή. Τελειώστε τώρα”, επέμεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Αυτές τις εντολές στον ΣΥΡΙΖΑ όχι σε εμένα, εγώ τηρώ τον κανονισμό απαρέγκλιτα και τέτοιες εντολές δεν τις δέχομαι”, είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

“Βγες έξω, κατέβα κάτω, σου λέω, τελείωσες”, του απάντησε ο Γ. Βαρεμένος.

“Θα μου μιλάτε ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί εδώ με έχει βάλει ο λαός με την ψήφο του και απαιτώ σε κάθε περίπτωση σεβασμό και δεν δέχομαι εντολές από κανέναν Συριζαίο… Ολοκληρώνω με μία καταγγελία γιατί βλέπετε το ύφος του προεδρεύοντος και βλέπετε πώς αντιμετωπίζουν τους πολίτες οι πραγματικοί φασίστες, γιατί πραγματικοί φασίστες στη χώρα είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν βγαίνει η υπουργός ΠΡΟΠΟ και λέει ότι τους συλλαμβάνουμε επειδή αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν στο μέλλον, στη Μακεδονία, είναι μέντιουμ οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν τι έχουν στο μυαλό τους οι άλλοι και τι θα κάνουν στο μέλλον. Αυτός είναι ο φασισμός και αυτόν τον φασισμό πολεμάμε και τον εθνομηδενισμό σας” κατέληξε ο Η. Κασιδιάρης.

“Άντε βγάλε τον αγκυλωτό σταυρό τώρα”, του είπε ο Γ. Βαρεμένος.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις