Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Αυτό που λίγοι πρόσεξαν στην πολυσυζητημένη ανάρτηση της Φουρέιρα [βίντεο] 4 ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ

Το βίντεο που ανάρτησε χθες στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα τάραξε κι άλλο τα νερά της σόουμπιζ και υποχρέωσε σε υπόκλιση γνωστές κυρίες.

Πέραν του κυρίαρχου θέματος του διαζυγίου Χρηστίδου-Μαραντίνη που απασχόλησε το κοινό τη Μεγάλη Βδομάδα, το έτερο θέμα ήταν η χθεσινή
ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα. Έπαιξε παντού το βίντεο όπου λικνίζεται φορώντας ένα μπραζίλιαν μαγιό και οι καμπύλες της κολάζουν. Υπήρξε όμως κάτι που ελάχιστοι πρόσεξαν.
Θα ήταν παράλογο βέβαια να το προσέξουν, αφού η Φουρέιρα έκανε τους πάντες να μη βλέπουν τίποτα άλλο πέραν αυτής. Ήταν ο Άραγκορν που αποπροσανατολίζει το Μεγάλο Μάτι για να ρίξει ο Φρόντο το δαχτυλίδι στη λάβα.

Όλοι όσοι σχολίασαν την συγκεκριμένη ανάρτηση, εκφράστηκαν με μεγάλο θαυμασμό για τα σωματικά προσόντα της Φουρέιρα. Με στυλ που θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο από τα κλασικά καμάκια του Instagram, υπήρξαν τέσσερις διάσημες Ελληνίδες που δεν άφησαν ασχολίαστο το περιεχόμενο.

Η Κόνι Μεταξά που είναι γνωστό «καφράκι» των social media, έγραψε «Καλή Ανάσταση» θυμίζοντας Νίκο Μουτσινά που λέει Καλή Όρεξη και Καλό Μεσημεράκι στο κοινό του όταν δείχνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες διασήμων. Από κάτω ακολούθησε η φίλη της Ζοζεφίν με ένα παρατεταμένο Yes. Τρίτη η Δούκισσα Νομικού που αναφώνησε «ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ». Το καρέ ολοκληρώθηκε με την Μαρία Ηλιάκη που έγραψε «Τρέλανε μας».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις