Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Σύμβουλος του Τσίπρα η 24χρονη Ναντια Ρούμπου χωρίς πτυχίο!!

Η  κυβέρνηση συνεχίζει  να διορίζει ανθρώπος σε θέσεις με παχυλούς μισθούς, οι οποίοι όμως δεν διαθέτουν κανέναν τυπικό προσόν ούτε για τα μάτια του κόσμου.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ονομάζομαι Κωνσταντίνα – Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο… Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά στη ΙΖ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια .Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα «Εργατική Αλληλεγγύη. 
Το κορίτσι δεν εχει ουτε ενα πτυχίο εχει όμως κομματική εμπειρία Μέλος της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ειχε συμμετοχή σε ρητορικούς Αγώνες!!!
Με υπογραφή Τσίπρα την έχρισε σύμβουλο γιατί έχει εμπειρία στις σέλφι φωτό με αριστερό ταπεραμέντο όπως στη φωτό στην οποία ποζάρει με καμάρι δίπλα στο σύνθημα » Καλύτερα στο άσσο παρα με άντρα Μπάτσο»
Να τα βλέπετε αυτα για να ξέρετε τι πληρώνει ο Ελληνας Πολίτης….Τακτοποίησε τη καθαρίστρια Νοτοπούλου και σειρά είχε τώρα η 24χρονη Ρούμπου!!!
Να μην ρουμπώσει και η μικρή λιγα χιλιάρικα?






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις