Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

«Συναγερμός» στο ΓΕΣ: Καταγγελία εις βάρος ΕΠ-ΟΠ και ΕΔΕ για παρενόχληση σε φαντάρο!

Ένα ιδιαίτερα αρνητικό και ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στις Ένοπλες Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στον Στρατό Ξηράς με
καταγγελία εις βάρος ΕΠ-ΟΠ για παρενόχληση φαντάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, έχει «σημάνει συναγερμός» στο ΓΕΣ για την άμεση ανταπόκριση και σωστή και κατάλληλη διαχείριση της κατάστασης, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Τι προηγήθηκε

Ειδικότερα, η καταγγελία αφορά περιστατικό παρενόχλησης ΕΠ-ΟΠ από τον φαντάρο, το οποίο έγινε πριν από μια εβδομάδα.

Η καταγγελία έγινε στον αρχιφύλακα του φυλακίου του Αγαθονησίου και με την υποβολή της καταγγελίας απομακρύνθηκε ο εν λόγω ΕΠ-ΟΠ στην μητρική του Μονάδα και αμέσως ενημερώθηκε ο Διοικητής.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Ταξίαρχος της 79 ΑΔΤΕ Σάμου, ο οποίος και διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ, την οποία ανέλαβε ο Υποδιοικητής της Ταξιαρχίας της Σάμου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις