Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ανυπέρβλητη βλακεία: Η νέα παγκόσμια επικίνδυνη «μόδα» θέλει τους νέους να τρώνε ταμπλέτες πλυντηρίου

Έφηβοι βιντεοσκοπούνται να μασούν ταμπλέτες με υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο ρούχων και να προκαλούν και άλλους να το κάνουν
Μία καινούργια μόδα, που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, εξαπλώνεται τον τελευταίο καιρό με ραγδαίους ρυθμούς μέσα από το ίντερνετ και σε κάνει να αναρωτιέσαι,
για άλλη μια  φορά, εάν πράγματι ο Αλβέρτος Αϊνστάιν είχε δίκιο όταν έλεγε ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.
Η τελευταία πρόκληση, λοιπόν, που κυκλοφορεί στο internet ονομάζεται Tide Pod Challenge, με έφηβους κατά κύριο λόγο να μασούν ακόμη και να καταπίνουν ταμπλέτες που περιέχουν απορρυπαντικό υγρό για το πλυντήριο ρούχων.
Τα “κατορθώματά” τους μάλιστα τα βιντεοσκοπούν και να ανεβάζουν στα social media, προκαλώντας και άλλους να περάσουν την δοκιμασία.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10
Οι ταμπλέτες περιέχουν αιθανόλη, πολυμερή και υπεροξείδιο του υδρογόνου, τα οποία είναι ιδιαίτερα τοξικά και μπορεί να οδηγήσουν σε διάρροια και εμετό.
“Πολλοί άνθρωποι λένε πόσο χαζός ήμουνα ή πώς και γιατί ήμουν πρόθυμος να το κάνω αυτό. Κανείς δεν πρέπει να βάζει κάτι τέτοιο στο στόμα του”, δήλωσε ένας 19χρονος στο CBS News, αφού δοκίμασε την εμπειρία.
Η εν λόγω τρέλα εμφανίστηκε σε ένα άρθρο παρωδία το 2015, στο οποίο ο υπογράφων αστειευόταν ότι θα έτρωγε ταμπλέτες. Δύο χρόνια αργότερα, στο διαδίκτυο αναρτήθηκε ένα σατιρικό βιντεάκι με τον τίτλο “Μην τρώτε τις ταμπλέτες του πλυντηρίου”, δείχνοντας έναν φοιτητή να σκέφτεται να φάει μία ταμπλέτα γιατί δείχνει νόστιμη. Αφού διαπίστωσε πόσο κακές είναι, τότε έφαγε ένα ολόκληρο μπολ.
Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral και αμέτρητοι νεαροί και νεαρές ξεκίνησαν να ανεβάζουν στο διαδίκτυο την δική τους εμπειρία με τις ταμπλέτες.
Ανυπέρβλητη βλακεία: Η νέα παγκόσμια επικίνδυνη «μόδα» θέλει τους νέους να τρώνε ταμπλέτες πλυντηρίου - Εικόνα 2
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις