Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

EKTAKTO: Απόδοκιμασίες & στην Πτολεμαΐδα για τον Αρβανίτη – «Αριστερέ αλήτη, δεν ξεχνάμε την προδοσία» EIKONEΣ - BINTEO

Αποδοκιμάστηκαν, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης & Αλέξανδρος
Νικολαΐδης, οι οποίοι είναι οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Ευρώπη της Αλληλεγγύης», που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου. 
Από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι απ’ άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με την Μακεδονία.

Mην ξεχνάμε, πως πριν λίγες μόνο ημέρες, κάτοικοι της Κατερίνης είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου έγινε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας. Ο
Οι πολίτες διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Οταν άρχισαν να φτάνουν ο Κώστας Αρβανίτης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το «θερμόμετρο» ανέβηκε περισσότερο, ενώ αρκετά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαπληκτίστηκαν με τον κόσμο.


Ο Κώστας Αρβανίτης βιντεοσκοπεί με το κινητό του
Ο Κώστας Αρβανίτης βιντεοσκοπούσε τη διαμαρτυρία
Συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις