Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Xρυσής Aυγής - Τι της είπε η Μάγδα Φύσσα

Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας, είπε η σύντροφος του πρωθυπουργού στους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής - Χαιρέτησε τη Μάγδα Φύσσα που της διαμαρτυρήθηκε για τις άθλιες συνθήκες



Με την δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλούς μήνες και πολλούς να κατηγορούν την κυβέρνηση για τις ατέλειωτες καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες, η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ακροατήριο.

Η κυρία Μπαζιάνα έφτασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί και συνοδευόταν από συνεργάτες του πρωθυπουργού και τον δημοσιογράφο Ματθαίο Τσιμιτάκη, σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα. Ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας.

Λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που χαιρετήθηκε με την κυρία Μπαζιάνα. Οι πληροφορίες (που μάλιστα περιέχονταν στην πρώτη ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου για την δραστηριότητα της κυρίας Μπαζιάνα, αν και αργότερα αφαιρέθηκαν) ανέφεραν πως η κυρία Φύσσα ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να επισκεφθεί τις τουαλέτες του δικαστηρίου, που όπως είπε είναι σε άθλια κατάσταση, ώστε με την παρέμβασή της αυτό να διορθωθεί.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα την αγκάλιασε και την φίλησε ενώ της ευχήθηκε κουράγιο, και της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. 

mpaziana-fyssa-dyo
mpaziana-fyssa-ena


mpaziana-fyssa-tria


Η κυρία Μπαζιάνα συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη αλλά και με δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, όπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΜΕ. «Αυτό που θα γίνει εδώ θα είναι ένα μήνυμα για όλους μας» του είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Μπαζιάνα και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται για τέσσερα χρόνια, ενώ ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, βρίσκεται αποφυλακισμένος στο σπίτι του, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

baziana02
baziana03


baziana04
baziana05baziana06
baziana07
baziana08
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις