Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Για ηθικό πλεονέκτημα μιλά ο Πολάκης σε νέα ανάρτηση στο Facebook

Για ηθικό πλεονέκτημα αλλά και για ήθος της Αριστεράς κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του στο Facebook
Νέα προκλητική ανάρτηση έκανε ο υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στο Facebook κάνοντας λόγο για το «ηθικό πλεονέκτημα». 

Η εν λόγω ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης στην οποία εξηγεί τι είναι για τον ίδιο και την Αριστερά το ηθικό πλεονέκτημα αποτελεί μία έμμεση απάντηση στον Νίκο Φίλη ο οποίος είπε ότι η επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς.   
Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι το ήθος της αριστεράς και το ηθικό πλεονέκτημα είναι «να ξέρεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα γίνεται και να την κάνεις με τίμιο τρόπο, χωρίς λαμογιές και παράπλευρα οφέλη» αναφέροντας ότι δεν πρέπει να «φοβάσαι να εκτεθείς γι' αυτά που πιστεύεις». Στο τέλος της  ανάρτησής του,  την οποία συνοδεύει με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και πολιτική δράση, αναφέρει «μην περιμένετε να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές, ο εχθρός είναι απέναντι».   

Η ανάρτησή του όπως την δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook:   

«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ..   
Ηθικο πλεονεκτημα και ηθος της αριστερας ειναι...   
-Να εχεις φτασει ψηλα χωρις να γλυψεις ,χωρις να προσκυνησεις ,χωρις να χρωστας καμια χαρη σε κανενα μεγαλοσχημο.   
-Να ξερεις τη δουλεια σου οσο καλυτερα γινεται ,να την κανεις με τιμιο τροπο χωρις λαμογιες και παραπλευρα ωφελη.
-Να στηριζεις τους αδυναμους ,να χτυπας τους εκμεταλλευτες και τα τσιρακια τους πολιτικα η δημοσιογραφικα ,να μη φοβασαι τη συγκρουση και να φερνεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ υπερ των πολλων στην καθημερινοτητα των ανθρωπων.     
-Να λες τον κλεφτη κλεφτη,νασαι με τους καλους καλυτερος με τους κακους χειροτερος γιατι αλλιως δεν πολεμιουνται,να μην καλυπτεις υποθεσεις του παρελθοντος ,να συγκρουεσαι με τους σαπιους μηχανισμους του κρατους χωρις να τους χαιδευεις ,να εκτιμας την πραγματικη αξια των ανθρωπων και οχι τους λουστραρισμενους δηθεν η τα "αριστα" τιποτα .   
-Να μπορεις να παραξεις σχεδιο και προγραμμα στο χωρο ευθυνης σου υπερ της κοινωνικης πλειοψηφιας ,που να αντικαθιστα αυτο που υπαρχει σημερα και βεβαια να επιβλεψεις και να οργανωσεις την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
(γιατι το ηθος ειναι η τελικη πραξη οχι η λεκτικη εξαγγελια)   
-Να μη φοβασαι να εκτεθεις γι αυτα που πιστευεις ,να σηκωνεις το γαντι που σου ριχνει ο αντιπαλος,να στηριζεις το κομμα σου και τα μελη του,να υπερασπιζεσαι τα μετωπα και τους συμμαχους σου,ασκωντας οταν χρειαζεται την πιο σκληρη κριτικη εκει που πρεπει.   
-Νασαι ο εαυτος σου κι αυτο που κουβαλας απ τα γονιδια ,την οικογενεια, την καταγωγη σου, τον τοπο σου,τις σπουδες σου και τη μορφωση σου,την εμπειρια σου και τη διαδρομη σου.  
 ΑΥΤΑ ...   
ΥΓ μην περιμενετε απο μενα να μαλωσω δημοσια με συντροφους και συναγωνιστες .
Ο εχθρος ειναι απεναντι... 
ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ....» 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις