Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Η νεαρή κοπέλα τραγουδάει σαν άγγελος και ο πιανίστας δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του

Ετοιμαστείτε να μείνετε έκπληκτοι μόλις ακούσετε τη φωνή της κοπέλας αυτής στο εν λόγω τραγούδι.
Πιστέψτε μας, είναι κάτι παραπάνω από μαγευτική.


Πρόκειται για την τραγουδίστρια Charice, η οποία θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει αξιοσέβαστη στο είδος της. Ο θρύλος της μουσικής και δημοφιλής στιχουργός /παραγωγός David Foster ήταν ο μέντοράς της τραγουδίστριας και όπως θα δείτε στο βίντεο βγαίνουν μαζί στη σκηνή. Η Charice ερμηνεύει το δημοφιλές κομμάτι «All By Myself» σε μια ιδιαίτερη και εκπληκτική εκτέλεση.

Κάθε τραγουδιστής θα μπορούσε να διαβεβαιώσει πως το εν λόγω κομμάτι είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτεί μια μεγάλη φωνητική έκταση. Όταν ακούσετε τη νεαρή θα αντιληφθείτε ότι οι βασικές της επιρροές είναι η Celline Dion και η Whitney Houston. Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ικανότητες που φτάνουν σε ένα τέτοιο επίπεδο που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το παρακάτω βίντεο και να περιμένετε μέχρι η Charice να φτάσει στην κορύφωση του κομματιού με τις ιδιαίτερα ψηλές νότες. Αυτό είναι ένα αληθινό ταλέντο. Πατατηρώντας ότι ο ίδιος ο David Foster μένει έκπληκτος, αισθάνεται κανείς δέος. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετικά, υπέροχη και σουρεαλιστική εμπειρία.

Απολαύστε την νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις