Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Κυνική ομολογία του serial killer Νίκου Μεταξά:«Σκότωσα τα παιδιά, γιατί με είδαν»

O 35χρονος Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά γυναικών που ήταν θύματά του, γιατί τον είδαν 
O 35χρονος Νίκος Μεταξάς αποκάλυψε στους αξιωματικούς της αστυνομίας Κύπρου ότι σκότωσε τα δύο παιδιά γυναικών που ήταν θύματά του, γιατί τον είδαν.   

Συνολικά τα θύματά του είναι επτά, πέντε γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια.   
Το κοριτσάκι της γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν δολοφόνησε τη μητέρα της και έτσι για να μην τον αναγνωρίσει στο μέλλον, το σκότωσε.   
Η 8χρονη Elena Natalia Bunea και η 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, δολοφονήθηκαν για τον ίδιο λόγο.
H Marry Rose και η εξάχρονη Sierra

Η 8χρονη Elena Natalia Bunea με τη μητέρα της Livia Florentina Bunea

«Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να μπορεί να με αναγνωρίσει και να μπει σε εσάς ποιος είμαι», έλεγε στους αστυνομικούς.   
Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει προσελκύσει διεθνές ενδιαφέρον και καθημερινά οι εξελίξεις φιλοξενούνται σε παγκόσμια δίκτυα όπως το BBC.   
Oι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Κύπρο αναμένονται αξιωματικοί από την Σκόταλντ Γιαρντ μετά από αίτημα της κυπριακής αστυνομίας.   
Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ειδικεύονται στην διαλεύκανση των κατά συρροή δολοφονιών και στην ανάκριση των ανθρώπων που έχουν κάνει τέτοια εγκλήματα. 

16H MEPA ΕΡΕΥΝΩΝ Aνασύρουν τη 2η, ψάχνουν την 3η από τις βαλίτσες του serial killer στην Κύπρο ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ! (ΕΔΩ)



Δεν αποκλείεται να μιλήσουν και με τον ίδιο τον Νίκο Μεταξά που δρούσε ως «Ορέστης».

Οι τελευταίες εξελίξεις αφορούν στη σορό ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση που βρέθηκε εντός της βαλίτσας που ανασύρθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 2μ.μ. από τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης.   
Μαζί με τη σορό της άγνωστης στο παρόν στάδιο γυναίκας εντοπίστηκε και τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο, προφανώς, να παραμείνει η βαλίτσα στον βυθό   . 
Αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες και για άλλη βαλίτσα, καθώς ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου έχει ομολογήσει ότι είχε ρίξει στη λίμνη τρία από τα επτά θύματά του.   
Θα πραγματοποιηθούν, περαιτέρω εξετάσεις, για να διακριβωθεί η ταυτότητα της γυναίκας. 
Οι υποψίες στρέφονται στην 31χρονη Μαρικάρ και στην 36χρονη Λίβια.     
Η πρώτη από τις δύο βαλίτσες που είχαν εντοπιστεί το Σάββατο ανασύρθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του δύτη που καταδύθηκε με σκάφανδρο και της ομάδας που βρισκόταν πάνω στη λέμβο.   
Τα δύο ύποπτα αντικείμενα εντοπίστηκαν λίγο πριν από τις 2.00 το απόγευμα από τη ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας που ιδιωτική εταιρεία διέθεσε στις Αρχές. 
Λίγη ώρα αργότερα, οι ανακριτές του ΤΑΕ μετέφεραν στη σκηνή τον 35χρονο στρατιωτικό - «Ορέστης», όπως συστηνόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - ο οποίος τους υπέδειξε σημείο ανατολικά της λίμνης και στη συνέχεια αποχώρησαν.   
Είχε προηγηθεί προκαταρκτικός έλεγχος των υδάτων της λίμνης από ειδικούς για να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσε να μπει δύτης. Αναφορικά με τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μέρι Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι «δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα» κι ότι αυτές θα συνεχιστούν και σήμερα παράλληλα με τις εργασίες στην Κόκκινη Λίμνη. 
Δήλωσε ακόμα πως κι εκεί βρέθηκε ένα αντικείμενο το οποίο εστάλη για εξέταση «και αναμένουμε τα αποτελέσματα χωρίς να ελπίζουμε όμως σε κάτι το θετικό. Απλά εξετάζουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με το περιβάλλον εκεί». 

Υποψίες για δράση στα κατεχόμενα 
Μετά τις φρικιαστικές ομολογίες για τις επτά δολοφονίες στις ελεύθερες περιοχές, οι αρχές του ψευδοκράτους, άρχισαν να μελετούν δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών στα κατεχόμενα, καθώς ο Ίλαρχος, φαίνεται πως περνούσε συχνά τα οδοφράγματα της πράσινης γραμμής και επισκεπτόταν το ψευδοκράτος.   
Η καταγωγή της οικογένειας του, από την πλευρά του πατέρα του είναι από το κατεχόμενο χωριό Δίκωμο, ενώ η μητέρα του κατάγεται από τη Βουλγαρία.   
Οι αρχές του ψευδοκράτους εστιάζουν στην δολοφονία της 40χρονης Βιετναμέζας Νταμ Θι Χο, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Οκτώβριο του 2017 και το πτώμα της βρέθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, στα κατεχόμενα, τον Ιανουάριο του 2019. 
Διατυπώνονται υποψίες για πιθανή δολοφονία της γυναίκας από τον «Ορέστη» λόγω των χαρακτηριστικών του εγκλήματος. 
Ήδη έχουν διαβιβαστεί πληροφορίες μέσω της δικοινοτικής επιτροπής για την εγκληματικότητα και εξετάζεται από τη Κυπριακή Αστυνομία και αυτή η υπόθεση.       
Ατάραχος στο Δικαστήριο 
Το Μ. Σάββατο το πρωί, ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ατάραχος και συνεχώς με σκυμμένο το κεφάλι άκουσε το Δικαστήριο, να ανανεώνει την κράτησή του για ακόμη οκτώ ημέρες για επτά υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.   
Στην κατάθεση του ενώπιον Δικαστηρίου ο Υπαστυνόμος Γιωρκάτζης ανέφερε ότι ο ύποπτος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής με σκοπό το φόνο, με θύματα επτά πρόσωπα, αδικήματα που διαπράχθηκαν από τις 30/9/2016 μέχρι τις 26/4/2019 στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.   
Στις συνέχεια, ο ανακριτής κατέθεσε όλο το ιστορικό γύρω από τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος που βρέθηκε στο φρεάτιο του μεταλλείο στο Μιτσερό, αυτό της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.   
Αναφέρθηκε και στην υπόθεση εξαφάνισης της Αριάν Παλάνας Λοζάνο 28 ετών από τις Φιλιππίνες που ο 35χρονος στρατιωτικός παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε.   
Ο κ. Γιωρκάτζης εξήγησε πως κατά τη διάρκεια των ερευνών έγινε άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου και ανακάλυψαν ότι είχε επικοινωνίες και με τη Μαρικάρ Βάλντεζ Αρκουιόλα 31 ετών που κι εκείνη έχει εξαφανισθεί, ενώ στη συνέχεια ο ύποπτος παραδέχθηκε σε προφορική ανάκριση τη διάπραξη των φόνων άλλων τριών προσώπων, ανεβάζοντας συνολικά των αριθμών των θυμάτων στα επτά. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις