Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Νέες αποκαλύψεις: Ο Πετσίτης μπήκε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου έχοντας ήδη συνεργασία με τον Λαυρεντιάδη - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσίασε η ιστοσελίδα Newsbomb.gr ο Μανώλης Πετσίτης ανέλαβε να εκπροσωπεί φορολογικά τους Κύπριους δικηγόρους των offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μόλις ένα μηνά πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και την ανάληψη της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ
Μπορεί το Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς να θέλουν να αποσυνδεθούν από τον Μανώλη Πετσίτη αλλά κάθε ημέρα που περνάει έρχεται και ακόμη μία αποκάλυψη για να φανερώσει το ψέμα των κυβερνώντων.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσίασε η ιστοσελίδα Newsbomb.gr ο Μανώλης Πετσίτης ανέλαβε να εκπροσωπεί φορολογικά τους Κύπριους δικηγόρους των offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μόλις ένα μηνά πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και την ανάληψη της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ.
Με λίγα λόγια όταν μπήκε στο Μαξίμου ήταν ήδη άνθρωπος του Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα με στοιχεία των ελληνικών φορολογικών Αρχών τα οποία παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των Παναγιώτου και Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ήτοι 33 ημέρες πριν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές του 2015. Δηλαδή ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους δικηγόρους του Λαυρεντιάδη, λίγες εβδομάδες πριν εγκατασταθεί στο Μαξίμου.
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάσθηκε από τις δεύτερες εκλογές του 2015, αρχές 2016 στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση είχε μπει σε τροχιά σύγκρουσης. Αυτή είναι η αλήθεια. Πέραν τούτου ουδέν», είχε πει ο κ. Παππάς κάτι που καταρρίπτεται καθημερινά με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η συνέχιση των αποκαλύψεων έχει αναγκάσει και τον ίδιο τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά να μεταβάλει σταδιακά τη στάση του. Από άνετος και… μπλαζέ τον Δεκέμβριο του 2018, όπου ο κ. Πετσίτης ήταν απλώς ένας παιδικός φίλος και συμμαθητής, μετά έγινε συνεργάτης του σε εθελοντική βάση και τώρα συνεργάτης του, αλλά μόνο μέχρι το 2016.
10.12.2018 (ρ/σ «Στο Κόκκινο»)
«Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Εχει κάτσει, ψειρίζει τη μαϊμού, έχει ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».
14.12.2018 (ΕΡΤ-Focus)
«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση. Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση για αυτό το θέμα. Εχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία, δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».
02.04.2019 – ρ/σ News 247
«Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών, ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Εχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Μ. Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρίες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση, και δεν ήταν συνεργάτης μου. Ο καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες, διαβιούμε με απολύτως καθαρό τρόπο».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις