Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

NEOTEPA ΤΩΡΑ - Επίθεση στα Εξάρχεια: Με Καλάσνικοφ περίμεναν τους λιμενικούς και τον εισαγγελέα

Οι εφτά λιμενικοί, συνοδεία εισαγγελέα, πραγματοποιούσαν έρευνα σε οικία στην περιοχή για ναρκωτικά.

Συναγερμός  σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Πέμπτης μετά την επίθεση που δέχθηκε μια ομάδα Λιμενικών και ένας εισαγγελέας μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν σε σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων.



Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, φαίνεται ότι μία ομάδα περίπου 40 ατόμων τους περίμενε στον δρόμο και με καλάσνικοφ αλλά και πιστόλια, επιτέθηκε στους εφτά λιμενικούς Λιμενικούς και τον εισαγγελέα. Ένας εκ των λιμενικών δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο μηρό ενώ κατά την επίθεση πήραν προσωπικό οπλισμό αλλά και προσωπικά έγραφα σε δύο από αυτούς.

Ο λιμενικός που δέχθηκε τις μαχαιριές στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Το χρονικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης όταν και το Λιμενικού συνέλαβαν έναν Σύρο για ναρκωτικών ο οποίος και τους υπέδειξε την διεύθυνση στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλέους και Ερεσσού.

Όταν έφτασαν οι  εφτά άνδρες του Λιμενικού μαζί με έναν εισαγγελέα έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν ότι το κτήριο ήταν υπό κατάληψη. Μπήκαν στο εσωτερικό με στόχο να ερευνήσουν και όταν βγήκαν, τους περίμεναν απ’ έξω 40 περίπου άγνωστοι μαχαίρια, πιστόλια και καλάσνικοφ.

Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις