Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Ο τρόπος που Κρατάτε το Τιμόνι, Αποκαλύπτει πολλά για την Προσωπικότητά σας!

Οι περισσότεροι οδηγοί, ειδικά οι έμπειροι, όταν οδηγούν το αυτοκίνητο ασυνείδητα δεν προσέχουν που τοποθετούν τα χέρια τους στο τιμόνι κατά την οδήγηση. Οι θέσεις όμως που τα τοποθετούν, μπορούν να
αποκαλύψουν πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα τους.
Ανακαλύψτε τι πραγματικά σημαίνει η θέση των χεριών σας στο τιμόνι.
Ο Μινιμαλιστής
59202a8fd3ceb.jpg
Προσπαθείτε να ζείτε όσο το δυνατόν πιο απλά. Έχετε μόνο 2-3 στενούς φίλους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είστε μοναχικό άτομο: οι άλλοι εκτιμούν το στυλ σας και την έλλειψη δραματικής αντιμετώπισης της ζωής.
Ο Λογικός
59202a8fda06f.jpg
Είστε πολύ λογικό άτομο που ψάχνει παντού αιτιολογίες και επιχειρήματα. Οι δικοί σας άνθρωποι σας εκτιμούν για την αξιοπιστία σας και την ικανότητα να παίρνετε σωστές αποφάσεις. Είστε επιρρεπείς σε συχνές αλλαγές της διάθεσης, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό προσπαθεί να το κρατήσετε υπό έλεγχο.
Ο Ειρηνοποιός
59202a8fe1a2f.jpg
Δεν αντέχετε τις συγκρούσεις. Και αν τύχει ποτέ να υψώσει τη φωνή σας, θα ήταν μια πολύ σοβαρή εξαίρεση. Δεν έχετε έχθρες με άλλους και χρησιμοποιείτε τις ειρηνευτικές δεξιότητες για την επίλυση του προβλήματος.
Ο Τελειομανής
59202a8fe7f09.jpg
Κρατάτε τα χέρια σας όπως σας δίδαξαν στη σχολή οδήγησης, γιατί όλα πρέπει να τα κάνετε σωστά. Το πιστεύω σας είναι «πρέπει να το κάνω σωστά», χάρη στο οποίο έχετε πετύχει σπουδαία κατορθώματα στη ζωή σας. Οι άνθρωποι γύρω σας τείνουν να είναι σαν και εσάς.
Ο Πανικόβλητος
59202a8fee474.jpg
Συχνά έχετε μεγάλες ανησυχίες. Μπορεί να ελέγξετε τη δουλειά σας 2-3 φορές για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Η οικογένειά σας πάντα προσπαθεί να ηρεμήσετε, γιατί γνωρίζουν ότι πίσω από το αγχώδες πρόσωπο κρύβεται ένας υπέροχος άνθρωπος.
Ο Περιπετειώδης
59202a8ff41ca.jpg
Είστε ένας πολύ γενναίος άνθρωπος. Η πτώση με αλεξίπτωτο ή μια βουτιά δίπλα στους καρχαρίες, όλα αυτά για σας είναι ένα ασήμαντο ζήτημα. Μπορεί οι δικοί σας άνθρωποι να μη συμμερίζονται τον τρόπο ζωής σας, αλλά τον σέβονται σίγουρα.
Ο Επικεφαλής
59202a90064a9.jpg
Είστε ένας γεννημένος ηγέτης που παίρνει εύκολα την ευθύνη. Οι άνθρωποι σας βλέπουν σαν μέντορα και σας εμπιστεύονται. Σας επαινούν συνεχώς για το έργο της ηγεσίας.
Ο Βιοπαλαιστής
59202a900ca7f.jpg
Οι άλλοι σας αγαπούν, επειδή αισθάνονται την καλοσύνη και την έγνοια σας. Χαίρεστε όταν κάποιος δικό σας άτομο καταφέρνει κάποια επιτυχία και είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε σε περίπτωση αποτυχίας. Την ίδια στιγμή δεν θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ενώ οι άλλοι παλεύουν με τη ζωή, εσείς χαλαρώνετε, δεχόμενοι τη ζωή έτσι όπως είναι.
Ο Χαλαρός
59202a9012917.jpg
Είστε η προσωποποίηση της χαλαρότητας και παραμένετε ήρεμοι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ζείτε κάθε μέρα σαν να είναι διακοπές και δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στρέφονται σε σας όταν θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν.
Ο Αποφασιστικός
59202a901854f.jpg
Είστε συνεχώς απασχολημένοι και δεν έχετε χρόνο για ανθρώπους που στέκονται στο δρόμο σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θαυμάζουν την αποφασιστικότητά και τον έντονο χαρακτήρα σας, και ξέρουν ότι μπορούν πάντα να στρέφονται σε εσάς για υποστήριξη σε σημαντικά θέματα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

love2share.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις