Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Όταν ήταν 8 ετών τον Βίασαν και τον έκαψαν Ζωντανό – 13 Χρόνια μετά και λίγο Πριν ξεψυχήσει, αποκάλυψε τον Πραγματικό ένοχο…

Ο Robbie Middleton γιόρταζε τα 8α του γενέθλια με την οικογένεια και τους φίλους του όταν ένα 13χρονο αγόρι του κατέστρεψε τη ζωή. Την μέρα των γενεθλίων του το 1998, πήγε τον Robbie στο δασύλλιο κοντά
στο σπίτι του στο Splendora του Τέξας και τον έβαλε φωτιά αφού τον έλουσε με βενζίνη.
Ενώ κατάφερε να επιστρέψει σπίτι, σχεδόν το 100% του σώματός του είχε γεμίσει με εγκαύματα 3ου βαθμού μέχρι οι γονείς του να τον πάνε στο νοσοκομείο. Παρόλο που η επίθεση τον παραμόρφωσε έντονα, περίπου 150 επεμβάσεις και μεταμοσχεύσεις δέρματος του επέτρεψαν να ζήσει για αρκετά χρόνια και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για άλλα παιδιά με αναπηρίες.
“Το παρελθόν είναι παρελθόν.” είπε ο Middleton που μάζευε χρήματα για θύματα πυρκαγιών. Δυστυχώς όμως, τα εγκαύματά του τελικά μετατράπηκαν σε καρκίνο του δέρματος μέχρι να γίνει 20. Ήταν ετοιμοθάνατος στο νοσοκομείο όταν τελικά κατονόμασε τον 13χρονο τότε Dan Collins ως δράστη.
Ενώ αρχικά ο Collins είχε αθωωθεί επειδή δεν μπορούσαν να βρουν κίνητρο για το έγκλημα, τα σοκαριστικά λόγια του Robbie άλλαξαν τα πάντα. Είπε στις αρχές πως τον είχε πάει στο δάσος δύο εβδομάδες πριν τον κάψει και τον είχε βιάσει. Ήθελε να τον σκοτώσει για να μην πει σε κανέναν την αλήθεια.
Στα 29 του, ο Collins δικάστηκε για φόνο και κρίθηκε ένοχος. Το 2001 είχε καταδικαστεί και για τον βιασμό ενός άλλου 8χρονου με την απειλή όπλου. Αφού πέθανε ο Robbie από τα τραύματά του το 2011, η οικογένειά του πήρε $150 δισεκατομμύρια σαν αποζημίωση, το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία της Αμερικής.
Σύμφωνα με το Houston Chronicle, οι ένορκοι καταδίκασαν τον Collins σε 40 χρόνια κάθειρξης πέρυσι. 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Source :24wro.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις