Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

5χρονος μαχαίρωσε τον ξάδελφό του για... ένα σακουλάκι καραμέλες

Πεντάχρονο αγόρι δεν συγχώρεσε στον 13χρονο ξαδελφό του για το γεγονός ότι δεν του έδωσε χρήματα να αγοράσει καραμέλες και τον μαχαίρωσε.
Αγοράκι ηλικίας 5 ετών μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον ξάδελφό του ηλικίας 13 ετών, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί για…
ένα σακουλάκι καραμέλες, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αστυνομία.


Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Τιρνόν σιρ Ρον (νοτιοανατολική Γαλλία), όπου τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν για τις καραμέλες στην είσοδο ενός κτιρίου.

Σύμφωνα με το franceinfo, ο 5χρονος μαχαίρωσε τον 13χρονο, επειδή εκείνος δεν ήθελε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει ένα σακουλάκι καραμέλες. "Το πεντάχρονο αγόρι, επειδή θύμωσε, ανέβηκε στο σπίτι του και πήρε ένα μαχαίρι" σύμφωνα με τους ερευνητές. Μαχαίρωσε τον 13χρονο στη βουβωνική χώρα, πλήττοντας τη μηριαία αρτηρία του.

Ενώ o 13χρονος είχε πέσει στο έδαφος κι έχανε πολύ αίμα, περαστικοί ειδοποίησαν μια ομάδα αστυνομικών που έκανε πεζή περιπολία στην περιοχή. Ο ένας εξ αυτών γρήγορα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες εφαρμόζοντας πίεση στο τραύμα του και περιμένοντας τους διασώστες να φθάσουν στο σημείο

Το παιδί χειρουργήθηκε για να σταματήσει η αιμορραγία και η ζωή του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο. Ο φερόμενος δράστης θα παρακολουθείται από τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, εξήγησε η αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή:
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις