Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Σπιτικά λουκούμια με άρωμα τριαντάφυλλο!

Βράζουμε στην κατσαρόλα για 3 λεπτά 1 λίτρο νερό με 1 κιλό ζάχαρη και 1 κ. σ. χυμό λεμόνι,
προσθέτουμε 200 γραμμάρια νισεστέ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό που έχουμε κρατήσει από το ένα λίτρο, 10 σταγόνες ζαχαροπλαστικης κόκκινο χρώμα, 2 κ. σ. ροδόνερο και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. 

Αδειάζουμε σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 24 ώρες. Αναποδογυριζουμε σε λαδόκολλα καλυμμένη με νισεστέ, καλύπτουμε όλο το μίγμα νε νισεστέ για να κόβεται χωρίς να κολλάει, κόβουμε σε κυβάκια και τα περνάμε από ζάχαρη άχνη.
(Έκανα δοκιμαστικά τη μισή δόση)

‎Γεωργία Στόλη‎








ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις