Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Συνελήφθη Ο Ράπερ Sin Boy Για Παράνομη Οπλοκατοχή Και Ανταλλαγή Πυρών Με Ρομά !

– Τρόμος στα Βόρεια Προάστια
-Ανταλλαγή πυρών απο τον γνωστό ράπερ Sin Boy
– Ανταλλαγή πυρών με Ρομά μπροστά στους πολίτες – Σοκαρισμένος ένας αστυνομικός από την ένταση του περιστατικού

– Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα – Τραυματίστηκε ο δράστης
– Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Τρόμος επικράτησε στα Βόρεια Προάστια , το απόγευμα του Σαββάτου (8.04.2017) και ώρα 20:00. Στον Δρόμο ήταν εκείνη την ώρα πολλοί πολίτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει. 
Πρόκειται για μια περιοχή πολύ δημοφιλείς ενώ όπως καταλαβαίνετε, ανάμεσα στους πολίτες ήταν και οικογένειες με παιδιά. Οι Ανταλαγές πυρών ανάγκασαν πολλούς πολίτες να τρέχουν απο δεξιά και αριστέρα πανικόβλητοι
Ωστόσο, Οι Δράστες έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τους Πόλιτες που παρευρίσκονταν στον δρόμο. Άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής είναι σχεδόν δίπλα από την Περιοχή που έγιναν η ανταλλαγές ΠΥΡΩΝ.
Μάλιστα, μαρτυρίες των κατοίκων μιλάνε για μία πραγματική μάχη και για αδίστακτους δράστες, ενώ φέρεται να “έπεσαν” τουλάχιστον 7 πυροβολισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να βρουν στοιχεία για την ανταλλαγή Πυρών !
Πρώτες πληροφορίες δείχνουν οτι ο 22χρόνος Τραγουδιστής ( Ράπερ )  Sin boy Ελληνικής καταγωγής έχει συλληφθεί και πρώτες πηγές λένε οτι υπάρχει ιστορικό πολλαπλών συλλήψεων.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις