Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Τεθωρακισμένα του Μαδούρο τσαλαπάτησαν διαδηλωτές -Βίντεο σοκ - αξιωματικός τραυματίστηκε από σφαίρα

Σοκάρουν οι εικόνες από τη Βενεζουέλα, όπου έχουν ξεσπάσει αναταραχές, μετά το κάλεσμα του Χουάν Γκουαϊδό για εξέγερση.


 Στους δρόμους έχουν βγει υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει αυτοανακηρυχθεί πρόεδρος της Βενεζουέλας, αλλά και ο στρατός. Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που τεθωρακισμένο όχημα της εθνοφρουράς έπεσε πάνω σε διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη στρατιωτική βάση στο Καράκας, όπου είχε εμφανιστεί νωρίτερα ο Γκουαϊδό.

Στον αυτοκινητόδρομο, απέναντι από τη βάση Λα Καρλότα, βρίσκονταν τρία τεθωρακισμένα οχήματα, απέναντι στους εκατοντάδες διαδηλωτές, και πίσω από τα οχήματα μια σειρά στρατιωτών. Ενα από τα οχήματα εκτόξευε νερό στους διαδηλωτές, που συγκεντρώθηκαν γύρω του. Κάποια στιγμή, το τεθωρακισμένο επιτάχυνε και έπεσε πάνω σε διαδηλωτές και σταμάτησε, περιγράφει το Reuters. Ομως, άλλο τεθωρακισμένο όχημα έπεσε απευθείας πάνω στους συγκεντρωμένους, τσαλαπατώντας τους.

 


Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ και χτυπούσαν τα οχήματα με ρόπαλα, λίγο μετά το κάλεσμα του Γκουαϊδό για ξεσηκωμό στη Βενεζουέλα. Μαζί με τους διαδηλωτές ήταν και στρατιώτες, που δήλωσαν την αφοσίωσή τους στον ηγέτη της αντιπολίτευσης και φορούσαν μπλε μαντήλια. Η εθνοφρουρά έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, προσπαθώντας να απωθήσει τους συγκεντρωμένους.

Ένας αξιωματικός του στρατού, μεταξύ εκείνων που παραμένουν πιστοί στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, τραυματίστηκε από σφαίρα σήμερα, κατά τη διάρκεια των ταραχών με τους υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, στρατηγός Βλαντίμιρ Παντρίνο.

«Καταγγέλω τη βίαιη επίθεση, θύμα της οποίας υπήρξε ο συνταγματάρχης Γιερσόν Χιμένες Μπάες (…) 0 οποίος τραυματίστηκε στον λαιμό από σφαίρα στον αυτοκινητόδρομο Φρανσίσκο Φαχαρδο», απέναντι από την αεροπορική βάση Λα Καρλότα, στο Καράκας, έγραψε στο Twitter ο υπουργός.  Ο Παντρίνο κατηγόρησε ως υπεύθυνους «τους πολιτικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης».
 
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις