Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τηλεφώνημα-αντίδραση Μαξίμου σε Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο (video)

Οπως μετέδωσε το OPEN TV υπήρξε αντίδραση του Μαξίμου στις δηλώσεις του Π. Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Την αντίδραση του Μέγαρου Μαξίμου προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αναφορικά με τον υποψήφιο
ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Μεγάρου Μαξίμου με τον κ. Πολάκη, όπου και του ζητήθηκε να κάνει μία επανατοποθέτηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε και τι όχι.

Από την κυβέρνηση αντιλήφθηκαν ότι μπορεί να γίνει πολιτική ζημιά εξαιτίας των συγκεκριμένων δηλώσεων και πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ζητούσαν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να επανατοποθετηθεί. Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ωστόσο η τελευταία του τοποθέτηση για τον Κυμπουρόπουλο έχει προκαλέσει σχόλια στο εσωτερικό του κόμματος. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Νίκου Φίλη, ο οποίος ζήτησε με δηλώσεις του να πάρει πίσω τη συυγκεκριμένη δήλωση, υποστηρίζοντας πως «ο Πολάκης αδικεί τον εαυτό του και ότι με τα όσα είπε δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ».



Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε το μεσημέρι με νέα δήλωση, αλλά επί της ουσίας δεν είπε κάτι πολύ διαφορετικό απ' αυτό που είχε υποστηρίξει την προηγούμενη μέρα. «Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε αντιπαρέρχομαι την προσπάθεια στοχοποίησης και  στρέβλωσης των όσων έγραψα και έρχομαι στην ουσία του ερωτήματος που αφορά το αν ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος οφείλει να θεσμοθετεί ουσιαστικά μέτρα άρσης των διακρίσεων των ατόμων με αναπηρία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις