Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

TO ΨΥΧΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ TOY ΛΟΧΑΓΟΥ. ANAΛΑΜΒΑΝΟΥΝ OYKΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. ΤΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Σ3Ξ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΥΘΙΖΕ. ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΤΣΑΡΛΣ ΜΑΝΣΟΝ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Για τη Δευτέρα το πρωί μεταφέρονται οι έρευνες τόσο Ξυλιάτο και Μιτσερό για εντοπισμό της κόρης της Μαρί Ρόουζ και άλλων θυμάτων του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς.

Στο φρεάτιο κατέβασαν εξειδικευμένη κάμερα και οι ανακριτές θα επικεντρωθούν τις επόμενες ώρες στην μελέτη του υλικού που κατέγραψε. Η κάμερα κατέβηκε μέχρι τα 50 μέτρα και  τη Δευτέρα το πρωί θα γίνει προσπάθεια να πάει και πιο κάτω.

Νίκος Μεταξάς: Αυτός είναι ο serial killer της Κύπρου που δολοφόνησε τουλάχιστον τρεις γυναίκες! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ! .-video ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)


Όσο αφορά τη λίμνη στο Ξυλιάτο οι έρευνες θα συνεχιστούν στο σημείο που υπέδειξε νωρίς το πρωί ο αξιωματικός της. Στις έρευνες θα συμβάλουν και άντρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών. Στις έρευνες θα συμβάλει και ειδικός επί θεμάτων κατά συρροή δολοφόνων που καλείται από το εξωτερικό. Ακολουθεί ολόκληρο το χρονικό της δραματικής προσπάθειας για εντοπισμό των γυναικών και του παιδιού.
19:00 Θα χρειαστούμε και την αυριανή μέρα λέει ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας
18:59 Ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι έρευνες. 
18:32 Γίνεται η αξιολόγηση του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες. 
18:30 Μετά από ώρα κινητικότητα και πάλι πάνω από τ φρεάτιο στο Μιτσερό. 
18:05 Κεριά και λουλούδια στη μνήμη της Μαρί Ρόουζ της κόρης της και της Αντριάν (φωτογραφίες)
16:00 Τέλος για σήμερα στις έρευνες στη λίμνη στο Ξυτιάτο για εντοπισμό της κόρης της Μαρί Ρόουζ. Συνεχίζονται αύριο.  
15:39 Έφθασαν τώρα τα μηχανήματα και οι υποβρύχιες εξειδικευμένες κάμερες στο σημείο. Από αυτά που θα καταγράψουν θα εξαρτηθεί και η πορεία των ερευνών τις επόμενες ώρες.
14: 35 Συντονίζουν τις ενέργειες τους πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΜΑΚ. Αναμένεται επανέναρξη των ερευνών σε λίγη ώρα.
14: 20  Καλούν ιδιωτική εταιρία για να κατεβάσουν κάμερες στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Άκαρπες μέχρι τώρα οι έρευνες της αστυνομίας.
14:15  Στο σημείο εκ νέου ο διευθυντής της πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας
14: 05 Διακοπή για λίγο των ερευνών.
Οι εξελίξεις νωρίτερα σήμερα:
13:03 Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την εκπροσώπηση του 35χρονου στο δικαστήριο
12:19 Αυτή ήταν το δεύτερο θύμα του λοχαγού – Έκαναν έρωτα την έπνιξε και την πέταξε κι αυτή στο φρεάτιο
Το πρωί ο 35χρονος μετέβη μαζί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη λίμνη στον Ξυλιάτο όπου υπέδειξε τον ακριβή χώρο όπου πέταξε το άψυχο σώμα της κόρης της Μαρί Ρόουζ. 
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις