Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Χάος στα Διαβατά με τραυματισμό αστυνομικού από μετανάστες [βίντεο]

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο.
Επεισόδια με ομάδες προσφύγων και μεταναστών και τις αστυνομικές δυνάμεις, δημιουργήθηκε στα Διαβατά, με τους μετανάστες να πετούν αντικείμενα προς τα όργανα της τάξης οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και  σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο. Περισσότεροι από 500 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και οικογένειες, έχουν κατασκηνώσει έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ συνεχώς καταφτάνουν στο σημείο και άλλοι αλλοδαποί, πολλοί από τους οποίους με τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Όπως είπαν ορισμένοι από αυτούς στη ThessNews.gr και την Ελισάβετ Σταυριανίδου, τις επόμενες ώρες προτίθενται να συγκεντρωθούν στο σημείο τόσο από άλλες δομές φιλοξενίας, όσο και από τη δομή Αναγνωστοπούλου, με απώτερο στόχο, όπως είπαν, αύριο το πρωί να ξεκινήσουν για την Ειδομένη, ώστε να διέλθουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τις τις τελευταίες ώρες μια φήμη η οποία «διακινείτε» μέσω Facebook  πως αν μαζευτούν πολύ μετανάστες τότε οι αρχές θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία επιχειρεί να ελέγξει την κατάσταση με τρόπο, ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση, λόγω και της παρουσίας οικογενειών και παιδιών στο σημείο. Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Συμμαχική Οδό, στο ύψος της δομής, αυτή την ώρα έχει διακοπεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις