Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Χίος: Χρησιμοποιούσε βλήμα για να… συγκρατεί την πόρτα του σπιτιού του!

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες – αστυνομία, πυροσβεστική και στρατό – μετά από σήμα ότι σε σπίτι των Αυγωνύμων Χίου εντοπίσθηκε ένα βλήμα!


Στον μικρό οικισμό έφτασαν δυνάμεις από όλες τις αναφερόμενες υπηρεσίες, εξετάσθηκε με την μέγιστη δυνατή προσοχή το πυρομαχικό από τους πυροτεχνουργούς, το οποίο φαίνεται να είναι… μάχιμο, πλην – όμως – δεν επιχειρήθηκε απομάκρυνσή του εν αναμονή έγκρισης από το ΓΕΣ, η οποία δεν είχε φτάσει έως το απόγευμα. Προς το παρόν τοποθετήθηκε αστυνομική φρουρά στο εξοχικό σπίτι, εν αναμονή της έγκρισης, προκειμένου οι πυροτεχνουργοί αύριο, Μεγάλη Τρίτη, να το μεταφέρουν στο πεδίο βολής του Κορακάρη για εξουδετέρωση.

Το βλήμα εντοπίσθηκε σε εξοχική κατοικία, μονίμου κατοίκου της πόλης της Χίου, ο οποίος φέρεται να το χρησιμοποιούσε για να συγκρατεί – λόγω του βάρους του – την πόρτα του σπιτιού! Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε το βλήμα στο σπίτι του, όπου το είχε σαν σουβενίρ, εκτιμάται δε ότι είναι από την περίοδο του β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Η εικόνα, πάντως, με το βλήμα να συγκρατεί την πόρτα έγινε αντιληπτή από περαστικό, ο οποίος θορυβήθηκε και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και εν συνεχεία και οι άλλες υπηρεσίες. Κατά μία άλλη εκδοχή φέρεται ότι την αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή:  astraparis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις