Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Νέα σοκαριστική αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Τι έγραψε ο αυτόχειρας σε σημείωμα

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε ο άντρας που σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλογρέζα.
Ο 87χρονος κρεμάστηκε από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου
Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».



Τώρα αν πούμε ότι και χτες πάλι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ήταν ιδιαιτέρως υψηλά μετά από χημικούς αεροψεκασμούς, θα είμαστε γραφικοί, περίεργοι, ή… just to the point;

Ο άτυχος αυτός άνθρωπος δεν είχε το πρόβλημα χτες, όπως φαίνεται, αλλά χτες του έμοιαζε αβάσταχτο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις