Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Έκαναν... φτερά 83 σφραγίδες εφορευτικών επιτροπών στον δήμο Παύλου Μελά

Αναστάτωση επικρατεί από χτες στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη. Δύο ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, από τον δήμο έκαναν
φτερά συνολικά 83 σφραγίδες με τις οποίες τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών σφραγίζουν τα ψηφοδέλτια που καταλήγουν στην κάλπη.

Η αρμόδια υπάλληλος του δήμου διαπίστωσε το γεγονός χτες το μεσημέρι και από τότε άρχισε η διαδικασία αναζήτησης των σφραγίδων. Είναι αξιοσημείωτο ότι η διοίκηση του δήμου δεν ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές για το συμβάν, ενώ σε ερώτηση για το τι ακριβώς συνέβη, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου απάντησε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έγινε λάθος στην αρχική καταμέτρηση των σφραγίδων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, ο Γ.Γ. του δήμου, Κίμων Σαραφίδης μετέβη σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για να δηλώσει το συμβάν, ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβησαν και μέλη της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» του Δημήτρη Δεληγιάννη, τα οποία καταθέτουν αυτή την ώρα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή», Γιώργος Λίλτσηςμετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου και κατήγγειλε στην Εισαγγελία το γεγονός, επιφυλασσόμενος να κινηθεί και ο ίδιος νομικά.

Τέλος, στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά μετέβη λίγο μετά τις 23.00 και η υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη "Πόλη Μπροστά", Σίσσυ Φραγκοπούλου, η οποία επίσης προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.