Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ανήλικη βιάστηκε από 100 άνδρες – Έζησε για να πάρει την εκδίκησή της χρόνια αργότερα

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ιστορία μιας έφηβης, η οποία, όχι μόνο έζησε τον εφιάλτη του βιασμού στα χέρια 100 αρρωστημένων ανδρών, αλλά συνελήφθη η ίδια από τις Αρχές.



Η Cassie Pike ήταν 11 ετών όταν επιχείρησε να αυτοκτονήσει με χάπια.
Μία μητέρα με σπάνια εγκεφαλική διαταραχή που "έφυγε" από τη ζωή, ένας βίαιος και ναρκομανής πατέρας,καθώς και κατ΄εξακολούθηση βιασμοί συνέθεταν μια την εφιαλτική καθημερινότητά της για αρκετά χρόνια.
Παρά το γεγονός μάλιστα ότι οι Αρχές του Χάλιφαξ στο δυτικό Γιορκσάιρ γνώριζαν, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, πως η Cassie είχε πέσει θύμα trafficking και κακοποιούνταν σεξουαλικά από πολλούς άντρες, δεν έκαναν το παραμικρό.
Όταν, δε, κάποια στιγμή στα πέντε χρόνια που η νεαρή ζούσε ήδη μία «κόλαση», οι βιαστές τής έδωσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις της, η Αστυνομία τη συνέλαβε για κατοχή παράνομων ουσιών.
Οι Αρχές μάλιστα, τη συνέλαβαν και δεύτερη φορά με την κατηγορία πως βοήθησε στη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, καθώς μαζί με μία φίλη της είχαν εξαναγκαστεί να μπουν στο όχημα ενός βιαστή.
«Έχω συλληφθεί συνολικά πέντε φορές. Τίποτα δεν έχει συμβεί στους άνδρες που με κακοποιούσαν όμως. Ήμουν τόσο ευάλωτη και μπερδεμένη που μπορούσαν να με κατηγορούν πολύ εύκολα. Ήμουν μόλις 15 και ήλεγχαν τη ζωή μου», εκμυστηρεύεται η Cassie στη Mirror, προκαλώντας σοκ.
Το 2011, η 23 ετών σήμερα Βρετανίδα, ενημερώθηκε από την Αστυνομία για μία υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών υψηλού προφίλ στην κωμόπολη Ρότσντεϊλ.
Μετά από μία αρκετά πολύπλοκη πενταετή έρευνα, η Cassie βοήθησε να μπουν φυλακή 18 κτήνοι που την είχαν κακοποιήσει κατά τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Προσφέροντας αποδείξεις σε τρεις δίκες, είδε τους άνδρες να τιμωρούνται με 168 χρόνια φυλάκισης, στο πλαίσιο μιας εκ των μεγαλύτερων υποθέσεων σεξουαλικών κακοποίησης ανηλίκων στη Βρετανία.
Σύμφωνα ωστόσο με την ίδια, παρά το γεγονός πως το μαρτύριό της ουσιαστικά έχει τελειώσει, ακόμα και σήμερα δέχεται απειλές για τη ζωή της από τις οικογένειες των ανδρών που φυλακίστηκαν για τους βιασμούς της.
«Κοιτάζω συνεχώς πίσω μου. Ανησυχώ για το ποιος ξέρει πού μένω».
Παράλληλα, δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη και έντρομη, καθώς «περισσότεροι από 100 άνδρες είναι εκεί έξω, ελεύθεροι και ίσως κακοποιούν άλλα παιδιά».
«Η αστυνομία βρήκε 100 νούμερα στο κινητό μου, αλλά εγώ βιάστηκα από πολύ περισσότερους άντρες. Πιθανόταρτα να είναι ακόμα εκεί έξω και να κακοποιούν άλλα παιδιά. Στοιχηματίζω πως δεν θα τους συμβεί τίποτα» καταλήγει η Cassie.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις