Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Απίστευτο: Επιβάτης λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη έσπασε το τζάμι για να κατέβει [εικόνα]

Το απρόοπτο συνέβη λίγο πριν από τις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο «Κάτω Τούμπα- ΚΤΕΛ
Ένας επιβάτης… κατέβασε με τη γροθιά του τζάμι πόρτας λεωφορείου, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αναστάτωση.

Το απρόοπτο συνέβη λίγο πριν από τις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο «Κάτω Τούμπα- ΚΤΕΛ». Την ώρα που το λεωφορείο έφτανε στη στάση «Πλατεία Εμπορίου», στην οδό Πολυτεχνείου, ο επιβάτης φώναξε ότι ήθελε να κατέβει και με μια μπουνιά έσπασε το τζάμι της τελευταίας πόρτας του οχήματος.
Αμέσως, ο οδηγός κατέβασε στη στάση τους επιβάτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο. Εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ έκαναν λόγο για στοχοποίηση των οδηγών και των αστικών λεωφορείων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria, υπογράμμισαν ότι γίνονται επιθέσεις κατά κύριο λόγο σε τερματικούς σταθμούς, τις βραδινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.