Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Λεβέντης κατά Σαρίδη: Μας πρόδωσε – Είναι εκτός κόμματος εδώ και δύο χρόνια

«Ένας που προδίδει ένα κόμμα πρέπει να παραδίδει την έδρα» τόνισε και πρόσθεσε πως «σίγουρα θα είναι πιο αυστηρές οι
επιλογές στα ψηφοδέλτια , οι δημοσιογράφοι είχαν περάσει την άποψη ότι είχα κάνει λάθος επιλογές. Στις προδοσίες δεν υπάρχουν λάθος επιλογές».
«Ο Γιάννης Σαρίδης είναι εκτός κόμματος εδώ και δύο χρόνια» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή και τη διάλυση της Κ.Ο. του κόμματος.

«Ήθελε τον τίτλο του Συμπιλίδη, ο μόνος τίτλος που δεν είχε ήταν του Συμπιλίδη, τον αποκτά από σήμερα» σχολίασε με νόημα ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον RealFM.

«Ένας που προδίδει ένα κόμμα πρέπει να παραδίδει την έδρα» τόνισε και πρόσθεσε πως «σίγουρα θα είναι πιο αυστηρές οι επιλογές στα ψηφοδέλτια , οι δημοσιογράφοι είχαν περάσει την άποψη ότι είχα κάνει λάθος επιλογές. Στις προδοσίες δεν υπάρχουν λάθος επιλογές».

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης
Ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο ο Γιάννης Σαρίδης, κάτι που σημαίνει πως η Ένωση Κεντρώων έχει πλέον κάτω από πέντε βουλευτές και διαλύεται η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

«Δεν ασχολούμαστε με προσωπικές ατζέντες ο λαός θα κρίνει τη συμπεριφορά όλων μας, εμείς κοιτάμε μπροστά, στόχος μας οι εθνικές εκλογές», ήταν το πρώτο σχόλιο πηγών της Ενωσης Κεντρώων για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρρίδη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις