Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά με 6,7 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Με 6,7 μονάδες βρίσκεται μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» για τις ευρωεκλογές 2019.


Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,3%, έναντι 23,6% του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γράφημα της δημοσκόπησης της Metron Analysis
Πρόθεση ψήφου
Τρίτο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 6,2%, ενώ έπονται η Χρυσή Αυγή με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,9%, η Ελληνική Λύση με 1,7% και η Ενωση Κεντρώων με 1,4%. Το ίδιο ποσοστό (1,2%) συγκεντρώνουν Ποτάμι και Πλεύση Ελευθερίας.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, στην κάλπη των ευρωεκλογών δεν θα πάει το 4,1% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 12,5%.

Σε δημοσκόπηση της MRB για «Τα Νέα», η ΝΔ έχει προβάδισμα 6,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως καταγράφει η δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει το 30% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, έναντι 23,5% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις