Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ελλάς στο μεγαλείο σου! – Τράπεζες υπεξαίρεσαν 233 δισεκατομμύρια ευρώ, και τα χρέωσαν στο Ελληνικό Δημόσιο!

Αποκαλύπτουμε την τραπεζική απάτη σε συνέργεια με το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο όπου όλοι οι δανειολήπτες μπορούν να
οδηγήσουν στην φυλακή τους καταχραστές δημοσίου χρήματος.
Αλλά το έγκλημα έχει προεκτάσεις, και οι δανειολήπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την τραπεζική απάτη προς όφελός τους, και με αγωγές και μηνύσεις αφ΄ενός να οδηγήσουν στα δικαστήρια τους υπευθύνους, αφ΄ετέρου να καταστήσουν άκυρες τις δανειακές συμβάσεις με τις τράπεζες και να σώσουν τις περιουσίες τους.

Αλλά για να οδηγήσεις στα δικαστήρια το σύστημα εξουσίας, που πνέει τα λοίσθια, θα πρέπει να υπάρχουν απτές αποδείξεις του οικονομικού εγκλήματος που διαπράχθηκε στην Ελλάδα. Και αυτές οι αποδείξεις υπάρχουν στο δικόγραφο της νομικού γραφείου της Ελευθερίας.

Όλη η απάτη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του γραφείου και οποιοσδήποτε δικηγόρος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία για να υπερασπιστεί κάθε πολίτη από την τραπεζική και πολιτική αυθαιρεσία.

Εν συντομία σάς λέμε ότι, οι τράπεζες δανείστηκαν υπό μορφή τριετών εντόκων ομολόγων από το κράτος 233δις τα οποία ομόλογα, τα πήραν από το κράτος και τα ρευστοποίησαν στην Ε.Κ.Τ.. Όταν όμως έληξαν, διότι ήταν τριετή, η Ε.Κ.Τ. ζήτησε τα χρήματα τα οποία οι τράπεζες δεν τα έδωσαν και το χρέος μεταφέρθει στο ελλ. δημόσιο χρέος, δηλάδη σε όλους τους Έλληνες. Άρα οι τράπεζες υπεξαίρεσαν δημόσιο χρήμα και με την συνενοχή των πολιτικών το χρέος μεταφέρθει στούς Έλληνες με αποτέλεσμα μείωση μισθών συντάξεων υπερφορολόγηση κτλ.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Η ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ Ή ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ‘Η Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ (Α.Κ 281)

ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ (ΑΚ. 178)

Άρα όλοι οι Έλληνες έχουν πέσει θύματα αδικοπραξίας και δικαιούνται να ζητήσουν αποζημίωση για ηθικές βλάβες, με την συμμετοχή τους σε ομαδικές αγωγές εναντίον των τραπεζών. Το νομικό γραφείο της Ελευθερίας, που εδρεύει στην Σοφοκλέους 5, στον 7ο όροφο, στέκεται στο πλευρό κάθε πολίτη που θέλει να υποστηρίξει τα νόμιμα δικαιώματά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ (ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις