Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

EPT: Η απίθανη γκάφα της κρατικής τηλεόρασης, η διόρθωση και η συγγνώμη

Σύγχιση προκάλεσε το ρεπορτάζ της ερτ που προβλήθηκε την Πέμπτη και ανέφερε τως η αμοιβες των δικαστικών αντιπροσώπων θα είναι 3.000 ευρώ!


Συγκεκριμένα, στο δελτίο της Πέμπτης, αναφέρθηκε ότι οι αμοιβές θα είναι πάνω από 3.000 ευρώ προκαλώντας αντιδράσεις από το Δικηγορικό Σύλλογο, καθώς η προβλεπόμενη αποζημίωση είναι περίπου στο 1/5.

Η κρατική τηλεόραση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διόρθωση μέσω ανακοίνωσής της στην οποία αναφέρει:
«Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 16ης Μαΐου 2019, η ΕΡΤ μετέδωσε εκ παραδρομής λανθασμένα το ποσό που αφορά στην αποζημίωση των δικαστικών αντιπροσώπων στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.
«Μόλις το λάθος έγινε αντιληπτό, ακολούθησε διόρθωσή του, στο αμέσως επόμενο δελτίο Ειδήσεων τα μεσάνυχτα,διόρθωση η οποία επαναλαμβάνεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σήμερα Παρασκευή 17/05/2019», υπογραμμίζεται.
«Η ΕΡΤ εκφράζει τη λύπη της για τη σύγχυση που προκλήθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις