Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Απίστευτη φάπα! – Δεν εκλέγεται το Τζέισον Αντιγόνη στην Περιφέρεια Αττικής


Δείτε πώς τα πήγε το Τζέισον Αντιγόνη στην σταυροδοσία για την Περιφέρεια Αττικής, στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου.



Tο Τζέισον Αντιγόνη αποφάσισε να εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και κατέβηκε στο πλευρό της Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου.


Με την επισήμανση ότι οι άνθρωποι της «Δύναμης Ζωής» «δεν καρφώνονται στις καρέκλες», αλλά «δίνουν τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα», συνόδευσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα ∆ούρου την ανακοίνωση των 37 πρώτων υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό της στον Κεντρικό Τοµέα Αθηνών.
Το όνομα του Ιάσονα Δούση ή Τζέισον Αντιγόνη, όπως επιθυμεί να ονομάζεται, βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη της Ρένας Δούρου.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το Τζέισον Αντιγόνη δεν εκλέγεται αφού βρίσκεται στην 19 θέση του Κεντρικού Τομέα με την Ρένα Δούρου να έχει 20 θέσεις στους περιφερειακούς συμβούλους, απ΄όλους του Τομείς.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις