Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Grumpy Cat: Πέθανε η πιο αγαπημένη γκρινιάρα γάτα (photos+video)

Ήταν η πιο διάσημη γάτα παγκοσμίως.

Θλίψη έχει σκορπίσει σ' όλον τον κόσμο η είδηση του θανάτου της Grumpy Cat, της πιο αγαπημένης γκρινιάρας γάτας, η οποία είχε εκατομμύρια φαν
στα social media, λόγω του βλέμματός της που ήταν μονίμως βλοσυρό.

«Είμαστε στην απίστευτα δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απώλεια της αγαπημένης μας Γκρινιάρας Γάτας», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της οικογένειας που είχε υιοθετήσει την όμορφη γάτα.

Και συνεχίζει: «Πέθανε ειρηνικά το πρωί της Τρίτης, 14 Μαΐου, στο σπίτι στην αγκαλιά της μαμάς της, της Tabatha. Εκτός από το ότι ήταν το μωρό μας και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να χαμογελούν- ακόμα και όταν οι καιροί ήταν δύσκολοι. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τους φαν της παντού».

Η Grumpy Cat πέθανε σε ηλικία 7 ετών, τα οποία αντιστοιχούν σε 63 ανθρώπινα έτη από λοίμωξη στο ουροποιητικό της σύστημα. Η γάτα είχε ταξιδέψει σ' όλον τον κόσμο, έχοντας πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ το 2014 είναι και την δική της χριστουγεννιάτικη ταινία.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις